Нове табле испред туристичких објеката као ознака квалитета

Општинско веће општине Мионица на 37. седници усвојило је Одлуку о изгледу и начину постављања табли о категорији угоститељских објекта у сеоском туристичком домаћинству и домаћој радиности на територији општине Мионица.

Овом Одлуком је предвиђено да сви категорисани објекти у домаћој радниности и сеоском туристичком домаћинству који имају важеће решење о категоризацији и склопљен уговор са ТО Мионица могу поднети захтев за добијање табле о категорији угоститељских објеката.

Према речима председника општине Мионица Бобана Јанковића, циљ доношења ове Одлуке је са се направи јасна разлика између угоститељских објеката у домаћој радиности који имају одговарајућу категоризацију и послују на законом прописан начин од објеката који су у сивој зони пословања. План је да табле буду постављене испред свих категорисаних објеката до почетка наредне сезоне, како би туристи могли да препознају објекте који су категорисани и који својим пословањем гарантују квалитет и конфор. Поред овог, председник општине је истекао да је у плану и поставање нове туристичке сигназиације на територији целе општине Мионица.

Захтев се подноси код Туристичке организације Мионица, улица Јове Алексића у Мионици, телефон 014/3422080.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту