ОПШТИНА МИОНИЦА НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

 На Београдском сајму данас је отворен јубиларни 40. Међународни сајам туризма под слоганом „Одмор те чека“. Међу 1200 излагача и 55 држава своју туристичку понуду ће до 25. фебруара представљати и општина Мионица.

img 9461
„Имајући у виду да је Сајам туризма у Београд најзначајнија туристичка манифестација југоисточне Европе која промовише најновије туристичке трендове и коју посети више од 75 хиљада посетилаца, ово је најбоље место где наша општина може представити своју туристичку понуду.“ - изјавио је овом приликом председник мионичке општине Бобан Јанковић.

img 9827
У оквиру штанда Мионице који се налази на атрактивној и фреквентној локацији у хали 4 Београдског сајма, представљена је понуда свих смештајних капацитета на територији општине тако да се посетиоци могу информисати о ценама, попустима и промотивним пакетима, као и могућностима коришћења ваучера за боравак у домаћој радиности и сеоским туристичким домаћинствима. Поред овога, посетиоци имају прилику да се упознају са бројним мионичким природним лепотама, туристичким атракцијама, споменицима културе и манифестацијама.

img 9442
На дан отварања Сајма туризма, посетиоце су на штанду општине Мионица дочекивали мионички ученици у костимима Живојина и Лујзе Мишић презентујићим традиционалну манифестацију „Мишићеви дани“ уз музички програм ансамбла „Старе стазе“ из Ваљева.

img 9497
Овогодишња земља партнер Међународног сајма туризма је Грчка, омиљена летња дестинација домаћих туриста, а ту су још четири државе које по први пут представљају своју понуду: Јужноафричка Република, Палесина, Камерун и Мароко. Посетиоци на Сајму туризма могу пронаћи бројне хотеле, туристичке агенције и организаторе путовања, туристичке центре, као и повољне туристичке аранжмане, имајући у виду да су агенције припремиле попусте од 5 до 50 процената, специјалне „first minute“ и „last minute“ понуде и пакете са мноштвом повољности.

img 9498
Под окриљем Сајма туризма одржавају се и Међународни сајам хотелско-угоститељске опреме и Сајам вина – BeoWine.

 

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту