ТО ''РИБНИЦА'' НА САЈМУ ТУРИЗМА

Богата понуда мионичког краја

Туристичка организација ''Рибница'' је прошле седмице у сарадњи са локалном самоуправом представила потенцијале мионичке општине на 36. Међународном сајму туризма у Београду. ТО ''Рибница'' је тако искористила прилику да на највећој манифестацији ове врсте у југозападној Европи на свом штанду прикаже богату понуду бројних пружалаца туристичких услуга из свих делова Општине. Ово је била прилика да широј јавности презентујемо комплекс родне куће Живојина Мишића у Струганику, све популарније смештајне капацитете сеоских туристичких домаћинстава, али и да покажемо гостопримство наших домаћина који су током манифестације бројне посетиоце послуживали својим производима. Поред тога, акценат је стављен на Бању Врујце као један од најзначајнијих фактора развоја туризма Општине, са завидним смештајним и купалишним капацитетима, термоминералном водом, лековитим радиоактивним блатом и другим ресурсима. На овогодишњем Сајму смо представили и нови каталог под називом ''Моја Мионица-Варош у Србији'', који промовише културно-историјске и природне ресурсе нашег краја значајне за туризам – каже в.д. директора Туристичке организације ''Рибница'' Ана Радојичић.


Према њеним речима, током последњих неколико месеци овој установи се догодило неколико битних новина од којих је најзначајнија прелазак у нове просторије на атрактивној локацији у центру Мионице где је заживео туристичко-информативни центар са сувенирницом.

  • Поставили смо и нови сајт www.mionicaturizam.rs  , а до почетка летње сезоне на њему ће бити доступна целокупна понуда смештајних и угоститељских капацитета мионичког краја тако да ће туристи на једном месту добити све релевантне информације, од података о објектима у којима се могу сместити или ручати, до тога како могу провести слободно време – истиче в.д. директора мионичке Туристичке организације.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту