ОПШТИНА МИОНИЦА НА САЈМУ ТУРИЗМА

Председник општине Бобан Јанковић је данас у оквиру својих активности посетио штанд Туристичке организације општине Мионица. Општина је обезбедила све логистичко-техничке као и финансијске услове како би се што боље представили туристички потенцијали нашега краја. Председник је нагласио да је тренутно у фази израдe Стратегијa развоја туризма општине Мионица за наредних пет година и да ћемо у складу са њом развијати и улагати у туристичке потенцијале на читавој територији општине. Истакао је и то да су 2015. године уложена значајна средства у Бању Врујце како би се обезбедило стабилно снабдевање водом и струјом. Према његовим речима ове године се очекује и наставак инвестиција у комуналну инфраструктуру. На првом месту ће свакако бити канализација и уређење путне инфраструктуре.

Хотел Врујци је носилац развоја туризма у бањи, са највећим смештајним капацитетима и базенима. Данашњи гост-домаћин је био управо директор хотела Врујци, господин Милијан Васић.

Директор Туристичке организације општине Мионица Бранислав Антонијевић захвалио се председнику Јанковићу на посети, нагласивши да ће у наредном периоду та установа учествовати на свим значајнијим сајмовима у окружењу и да ће на тај начин агресивније наступати на тржишту туристичких понуда како би се капацитети бање што више попунили а туристичка сезона продужила.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту