УТИСЦИ СА ФОРЕСТ ФЕСТА

Прошлог викенда, 18. и 19. јуна, је одржан други по реду музички фестивал Форест фест, у нетакнутој природи села Паштрић.
Посетиоци фестивала су у оквиру туристичког програма уживали у прелепим историјским знаменитостима нашег краја као што су: Бања Врујци, родна кућа Живојина Мишића, музеј камена Пеце Петровића, манастир Св. Петра и Св. Павла, предивна река Рибница, као и мистична Рибничка пећина.
Фестивал је оставио одличан утисак на посетиоце, њих око 1.000, и сви које смо питали су изјавили да ће сигурно доћи и следеће године. Српска Озора је оправдала амбициозну најаву да планира постане светски тренс  фестивал!

Фестивал је отворио Душан Каличанин, творац чувене Технократије, предавањем о настанку псај-тренс сцене у Србији. Након тога су се смењивали извођачи на сцени, који су долазили из Србије, Канаде, Француске, Белгије, Чилеа, Немачке, Индије, Швајцарске, Шведске и САД-а. Само неки од њих су: Сармати, Мидл Мод, Бпм, ДЈ Аскари и још многи други.

Такође, сви посетиоци су уживали и у уметничком садржају фестивала, у оквиру ког су биле егзибиције са ватром, ходање по жици, акробације,изложбе, радионице и боди паинтинг.

Овај фестивал је организовао, Дигитал Неxусиз Ваљева у сарадњи са легендарном организацијом Технократија, уз подршку локалне општине Мионица, и локалне Туристичке организације Рибница.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту