Отворена експозитура Банке Поштанске штедионице у Мионици

У петак у 12 часова свечано је отворена експозитура Банке Поштанске Штедионице у улици др Јове Алексића бр.12 у Мионици. Међу многобројним званицама су присуствовали представници Банке, господни Бојан Кекић члан извршног одбора и господин Јањић директор Поштанске штедионице у Ваљеву, председници општина Уб и Љиг, и представници општине Мионица.

Председник општине Бобан Јанковић, који је отворио експозитуру, је истакао да је иницијатива за отварање банке потекла од грађана, а општина Мионица је предузела све потебне кораке како би овај пројекат био реализован. Он је напоменуо да је отварање ове експозитуре веома значајно за привреду и становништво општине Мионица, пре свега због чињенице да је постојала велика потреба за услугама ове банке, те је самим тим сада повећана доступност експозитуре и олакшан рад и пословање великог броја лица која имају рачун о овој банци.

Председник се захвалио представницима Банке на досадашњим реализованим пројектима и пруженој подршци општини приликом реализације одређеног број инвестиционих аранжмана и изразио жељу за настављење ове позитивне сарадње.

Погледајте галерију

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту