×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 809

МИОНИЧАНИ УЧЕСТВУЈУ НА НАЦИОНАЛНОМ КАРАТЕ КАМПУ

Позвано петоро каратиста

 

Након неколико година паузе, Карате клуб „Мионица“ поново шаље своје такмичаре на летње припреме. Карате савез уже Србије послао је позив за Национални карате камп за квалитетне и перспективне карате спортисте, потенцијалне репрезентативце у катама и борбама.

На основу постигнутих спортских резултата из мионичког клуба су позвани наде Мина Поповић и Младен Илић и пионирке Тања Станојевић, Нада Вучићевић и Анђела Марковић. Летњи карате камп биће одржан у периоду од 19. до 25. Јула 2015. године у Крагујевцу у спортском комплексу „Шумарице“ под вођством председника Карате федерације Србије Славољуба Пипера, носиоца црног појаса 8. дан. У стручном раду кампа биће укључени и други врхунски тренери за кате и борбе.

- И поред тешке финансијске ситуације успели смо да уз помоћ родитеља позваним спортистима омогућимо боравак на Националном кампу у Крагујевцу. Наши такмичари и тренери Јелена Туфегџић и Мирослав Васиљевић ће се тамо усавршавати, а стечено знање ће већ од половине августа примењивати на тренинзима. Изузетно ми је драго да су поједина деца из нашег клуба запажена од стране врхунских стручњака домаћег каратеа. То је одличан показатељ да ваљано радимо. Њих петоро је ове сезоне узело 37 медаља од укупно освојеног 81 одличја – истиче председник Карате клуба ''Мионица'' Драган Туфегџић.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту