КАРАТИСТИМА ''МИОНИЦЕ'' 12 МЕДАЉА НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНОМ ТУРНИРУ ''АРАНЂЕЛОВАЦ ОПЕН''


Такмичари Карате клуба ''Мионица'' су у суботу учествовали на интернационалном карате турниру ''Аранђеловац опен'', који се одржава под покровитељством Карате клуба ''Књаз'' и општине Аранђеловац. Турнир је имао интернационални карактер, пошто су поред клубова из Србије наступили и састави из Босне и Херцеговине, Црне Горе, Македоније, Бугарске и других земаља уз окружења. Мионичком клубу су и на овој карате смотри упућене јавне почасти поводом јубилеја-тридесетогодишњице постојања и успешног рада, а пулени тренера Драгана Туфегџића и његових сарадника су узвратили одличним наступима у катама побравши 12 медаља, по 4 златне, сребрне и бронзане у појединачној и екипној конкуренцији.  

На највиши подијум победничког постоља попели су се у својим нивоима полетарац Никола Секулић и полетарка Хелена Павловић, као и ката тимови полетарки (Павловић, Јевтовић и Ј. Поповић) и кадеткиња/јуниорки (М. Поповић, Цмиљанић, Савић). Сребрна одличја у својим нивоима понеле су наде Ива Латиновић и Нада Вучићевић, јуниорка Катарина Савић, која је одличје освојила у апсолутном нивоу и ката тим женских нада (Марковић, Вучићевић, Станојевић). Бронзане медаље освојили су нада Анђела Марковић у свом нивоу, кадет Младен Илић и кадеткиња Мина Поповић у апсолутном нивоу, као и ката тим пионирки (Ј. Поповић, А. Јевтовић, Мијаиловић).

Поред освајача медаља, на турниру су учествовали и Нина Перић, Сара Јевтовић, Марко Васић, Оливер Остојић, Александар Николић и Јован Белошевић, a некима од њих је медаља измакла за само један судијски глас.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту