31.07.2020.

ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА”

Настављају се радови на изградњи нове линије водоводне мреже у Шушеоци. Планира се и отклањање кварова у шахтама и на водоводној мрежи у Попадићу, Ракарима, Берковцу, Бобији, Робајама и Пријездићу.
Због планираних радова на отклањању квара, без воде ће бити Мојовићи у Робајама и Дамјановићи у Пријездићу. Потрошачи овог дела воду ће добити до краја дана. До прекида у водоснабдевању доћи ће и у Попадићу, крак Милосављевићи. Корисници ће добити воду у наредних сат времена.
Настављају се радови на пресипању пута у Робајама у засеоку Савићи и у месту Јездинац. Планира се завршетак радова на уређењу купалишта на реци Рибници у Мионици.
Комунална служба ради на пражњењу контејнера у Улици војводе Мишића, Рибничкој улици, Улици кнеза Грбовића, насељу Драгојевића страна, Јасење, у Вароши, Индустријској зони и у Улици Милана Станишића.
У току је прикупљање и одвожење кабастог отпада на депонију која се налази у Ћосићима, као и наставак кошења на гробљу у Мионици и око резервоара на Лубенину. Поред наведеног, ради се и на одржавању цветних површина.
Комунална хигијена се одржава на свакодневном нивоу. У периоду од 07-10 часова врши се дезинфекција трговинских објеката, просторија ЈКП, стамбених зграда, а у временском периоду између 19-23 часа обавља се дезинфекција улица у Вароши.
Редовно се врши и дезинфекција Зелене пијаце која ради од 06 – 16 часова. Једном седмично се обавља прање, а по потреби и чешће.
Понедељком, уторком, четврком и суботом планира се изношење смећа из Бање Врујци.

ЕПС ДИСТРИБУЦИЈА

Без напона ће бити потрошачи Горњег Лајковца, Струганика и Планинице у временском периоду од 09-10:30 часова. Због планских радова, снабдевање електричном енергијом биће прекинуто у Ђурђевцу (Вишићи) у периоду од 12-14 часова и у Робајама, Мратишићу, Буковцу, Голупцу, Крчмару у периоду од 08-15 часова.

ДОМ ЗДРАВЉА

На дан 30.07. у Ковид амбуланти прегледано је 18 пацијента од тога 2 пацијената који су имали први преглед и 18 пацијента којима су обављени контролни прегледи. Тестирано је 11 особа.
Од понедељка до петка у служби педијатрије обаваљају се редовни систематски прегледи и вакцинације.

КОЛ ЦЕНТАР
0800 50 50 55

Током јучерашњег дана евидентирано је 10 захтева. Девет захтева односи се на пријаву кварова на канализационој и водоводној мрежи, као и шахтама. Један захтев који се тиче пријаве квара на јавној расвети.

РЕЛИ ТРКЕ

Сутра, 01.08. због одржавања Рели трке, биће затворени следећи путеви.
Мионица-Рајковић у периоду од 07:30-15 часова и то 500 метара од раскрснице за Дивчибаре-Кључ ка Кључу, па поред фабрике воде „Миони” преко раскрснице за Ђурђевац до раскрснице за Ваљево и Дивчибаре.
Словац-Вировац-Табановић до раскрснице са путем за Табановић тј. до почетка макадамске деонице од 13:10-19:15 часова.
Брежђе-Мионица, и то од школе у Брежђу па до раскрснице са путем Мионица-Дивчибаре, од 13:50 – 20 часова.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту