14.08.2020.

 ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА”

Настављају се радови на изградњи нове линије водоводне мреже у Шушеоци. Планира се и отклањање кварова у шахтама и на водоводној мрежи у Попадићу, Мионици и Ракарима, Дучићу, Мратишићу, Осеченици и Паштрићу. Планирано је и монтирање пумпе на Ћековој чесми.
Могући су и повремени прекиди у водоснабдевању у Рајковићу у засеоцима Јазини и Рафаиловићима, као и у Буковцу, крак Срећковићи. Очекује се да ће се водоснабдевање на оба места успоставити у најкраћем могућем року.Због прекомерне потрошње, потрошачи Бање Врујци који се налазе на вишим котама могу повремено остати без воде. У плану је да се следеће недељу пусти у рад још једна пупма која ће омогућити регуларно водоснабдевање у Бањи Врујци.
У току су радови на насипању путева у Берковцу у засеоку Николићи.
Комунална служба ради на пражњењу контејнера у насељима Јасење, Драгојевића срани, Кевића насељу, у Улици Милана Станишић и Улици кнеза Грбовића.
У току су радови на одржавању цветних површина у Бањи Врујци, као и радови на кошењу у Струганику у родној кући Живојина Мишића.
Комунална хигијена се одржава на свакодневном нивоу. У периоду од 07-10 часова врши се дезинфекција трговинских објеката, просторија ЈКП, стамбених зграда, а у временском периоду између 19-23 часа обавља се дезинфекција улица у Вароши.
Редовно се врши и дезинфекција Зелене пијаце која ради од 06 – 16 часова. Једном седмично се обавља прање, а по потреби и чешће.
Понедељком, уторком, четвртком и суботом планира се изношење смећа из Бање Врујци.

ЕПС ДИСТРИБУЦИЈА

Нису планирана искључења за дан 14.08.

ДОМ ЗДРАВЉА

На дан 13.08. у Ковид амбуланти прегледано је 13 пацијента од тога 2 пацијенат који су имали први преглед и 11 пацијента којима су обављени контролни прегледи. . Тестирано је 3 особа.
Од понедељка до петка у служби педијатрије обаваљају се редовни систематски прегледи и вакцинације.

КОЛ ЦЕНТАР
0800 50 50 55

Током јучерашњег дана, Кол центар општине Мионица евидентирао jе 32 захтева. Четири захтева односе се на пријаву кварова на јавној расвети, један захтев који је упућен комуналној инспекцији. ЈКП-у “Водовод Мионица” прослеђено је 27 захтева који се односе на пријаву нестанка воде, највећим делом у Бањи Врујци. Како би се успоставило стабилно водоснабдевање у Бањи Врујци, планирано је пуштање у рад још једне пумпе следеће недеље.

 

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту