21.07.2020.

 110px Grb Mionice

ЈКП “ВОДОВОД МИОНИЦА”

Дана, 21.07.2020. године, због квара на водоводној мрежи без воде је село Драчић, део Попадића (Пискавице) и део Ракара (Лугоњића крак). Екипе су на терену и очекује се да ће ови корисници воду добити у току дана. Остали корисници имају уредно водоснабдевање и нема планираних искључења.

Екипа ЈКП “Водовод Мионица” је на терену у селима Кључ-Толић-Паштрић-Брежђе-Осеченица где покушава да региструје и отклони квар који је довео до прекида у водоснабдевању.

Такође, обављају се радови на замени и изградњи нове линије у селу Кључ (Ђурђевићи) у дужини од 120m (ϕ 6/4).

Планиран је завршетак радова на пресипању пута у Горњем Лајковцу (крак Вуковићи, Јованчићи).

Наставља се дезинфекција свих улица у вароши Мионица, просторијама ЈКП, трговниских објеката и стамбених зграда.

Комунална служба прикупила је одвезла смеће из контејнера у центру вароши Мионица. Смеће се сакупља из Кевића насеља, улица Милоша Милићевић и 11. септембра. Такође је у плану да се започне сакупљање смећа у улици Тике Марића, након обављеног прикупљања у горе наведени улицама. Смеће се сакупља и у Бањи Врујци из канти и контејнера.

ЕПС ДИСТРИБУЦИЈА

Снабдевање електричном енергијом је уредно, осим на брду Лубенин где екипа ради на реконструкцији напонске мреже. Радови су започети у 08 часова и биће завршени до 10 часова. У Вртиглаву се настављају са започетим радовима.

ДОМ ЗДРАВЉА

На дан 20.07.2020. у Ковид амбуланти од 7 часова до 21 час прегледано је 49 пацијената, од тога 19 првих предледа и 30 контролних прегледе. На RTG плућа упућено је 9 пацијената и 2 пацијента су задржана у Општој болници Ваљево. Тестирано је 11 пацијената. Један пацијент тестиран је у Општој болници Ваљево који је позитиван на присуство корона вируса. Од понедељка до петка у служби педијатрије обаваљају се редовни систематски прегледи и вакцинације.

КОЛ ЦЕНТАР
0800 50 50 55

У току јучерашњег дана, Кол центар је евидентирао укупно 8 захтева, од чега се један захтев односи на пријаву нестанка воде, пет захтева на пријаву квара на јавној расвети, један захтев на саобраћајну инспекцију и један захтев на санирање улице и одводног канала

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту