22.07.2020.

ЈКП “ВОДОВОД МИОНИЦА”

Дана, 22.07.2020. године без воде ће бити Лугоњићи и Пискавице због обављања радова на озрачењу главне линије Попадић-Ракари. Потрошачи овог дела добиће воду до 12 часова.
ЈКП ”Водовод Мионица” изводи радове на пресипању пута у Толићу у дужини од 3km у насељу Гај.
У току сe врши чишћење и снимање бунара у селу Паштрић. Радове изводи “Геоинжењеринг” из Београда. Планирано је да се из ових бунара водоснабдевају насеља Попадић, Ракари, Берковац, Дучић, Г. Мушић, Команице, Маљевић и Вртиглав.
Комунална служба ЈКП “Водовод Мионица” ради на пражњењу контејнера у вароши Мионица, као и изношењу смећа из индустријске зоне, фабрике воде “Миони” у Кључу и из улице Тике Марић. Такође, врши се и одвожење смећа из насеља Расадник, Марића сокака, Ковачевића, базена Лепеница, као и улица Дивчибарски пут и Брежђанска улица. Тренутно се врши и прикупљање кабастог отпада који се одвози на депонију Ћосићи.
У току јучерашњег дана, у периоду од 19 часова до 23 часа извршена је дезинфекција свих улица у вароши, а у плану је да се и данас изврши дезинфекција у истом термину. Истог дана отклоњени су и кварови на водоводној мрежи и водомерима у Попадићу, на Чолића брду, Берковцу, Кључу, Осеченици, Мионици и Брежђу.
Наставља се са свакодневном дезинфекцијом објеката у периоду од 07 часова до 10 часова.
ЈКП ”Водовод Мионица” обавља радове на кошењу у вароши Мионица, у Кевића насељу и припрема клупе које ће бити постављене у парку у Мионици.

ЕПС ДИСТРИБУЦИЈА

Због планских радова на уклањању растиња, без напона ће бити потрошачи насеља Мратишић, Крчмар, Буковац, Голубац као и део Робаја у временском периоду од 09 часова до 12 часова. У осталим насељима, снабдевање електричне енергије биће уредно.

ДОМ ЗДРАВЉА

На дан 21.07.2020. у Ковид амбуланти прегледано је 28 пацијената, од тога 5 првих прегледа и 23 контролна прегледа. На RTG плућа упућено је 8 пацијената и 1 пацијент је задржан на болничком лечењу. Тестирано је 13 пацијената.
Од понедељка до петка у служби педијатрије обаваљају се редовни систематски прегледи и вакцинације.

КОЛ ЦЕНТАР
0800 50 50 55

У току јучерашњег дана, Кол центар је евидентирао укупно 14 захтева, од чега се 8 захтева односи на пријаву нестанка воде, замену и баждарење водомера, 2 захтева на пријаву квара на јавној расвети за која су и издати налози за поправку, 1 захтев на комуналну инспекцију и 3 захтева на санирање путева и потпорног зида.

 

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту