Успех за боксерски клуб „Мионица“

 bokseri01

Боксерски клуб „Мионица“ из Мионице остварио је запажене резултате у другом колу лиге Београда и меморијалу „Слободан Лазић – Цимер“ који је одржан протеклог викенда у Хали спортова у Ваљеву. Боскерски клуб из Мионице представљали су петорица младих боксера: Филип Урошевић, Димитрије Станковић, Лазар Павловић, Марко Милаковић и Василије Тодорић, на челу са тренером Слободаном Миливојевићем.

bokseri02

Неизвесно је било до самог краја, а на турниру је учествовало 20 клубова кроз 44 борбе, са упарених 88 такмичара.

Млади мионички боксери показали су свој таленат, па не чуди чињеница да су након овог турнира заузели седмо место Боксерске лиге Београд која броји 38 клубова.

ramovi

У категорији до 54 килограма, Филип Урошевић победио је прекидом у првој рунди Димитрија Димитријевића (БК „Црвена звезда“ из Београда). А у категорији кадета до 70 килограма, Димитрије Станковића победио је Елемдина Мету (БК „Хасан Дудић“ из Београда). Лазар Павловић и Марко Милаковић освојили су пехар за најборбенији пар на турниру са најбољим приказаним знањем бокса, а Василије Тодорић у дуелу са Лазаром Јевићом (БК „Професионалац“ из Панчева) однео је победу.

 

Боксерски клуб „Мионица“ основан је пре две године, а за кратко време већ су постигнути запажени резултати.

bokseri04

Мионица је изнедрила многе републичке прваке, када је реч о борилачким вештинама.  А са модерном спротском халом, теретаном на отвореном и реновираним школским теренима, значајним улагањима, Мионица пружа све више могућности за све спортисте.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту