Опремљена библиотека у Средњој школи „Мионица“

 opremljena biblioteka

Средња школа „Мионица“ опремила је школску библиотеку, а средства у износу од 400 хиљада динара обезбедило је Министарство правде на основу Решења о додели средстава прикупљених по основу одлагања кривичног гоњења. Захваљујући овим средствима набављено је 146 нових наслова као и 5 лаптопова који ће ученици и професори користити у настави.  Мионички средњошколци већ четири године похађају комплетно реновирану школу, а прошле године захваљујући средствима Министарства правде преко истог конкурса комплетно је и модерно опремљен амфитеатар капацитета  55 места, када су постављени нови пројектори, зидна платна, школске клупе, столице и друга опрема.

 opremljena biblioteka u mionickoj srednjoj skoli

Захваљујем се Министарству правде на одобреним средствима који ће нашим средњошколцима обезбедити боље услове. Желео бих да похвалим и запослене у Средњој школи који су веома агилни када су у питању нови пројекти. Са ове временске дистанце можемо увидети колико је било важно да реконструишемо Средњу школу и да сваке године унапређујемо услове. За комплетну обнову Основне школе „Милан Ракић“ и Средње школе у Мионици, а уз подршку Владе Републике Србије издвојили смо 338 милиона динара. У наредном периоду наставићемо да улажемо у образовање – рекао је Бобан Јанковић, председник општине Мионица.

biblioteka

Из Средње школе „Мионица“ наглашавају да ће опремање библиотеке далеко побољшати услове образовања и да ће ученицима бити доступна адекватна литетатура.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту