ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ

 grb opstine mionica

На основу члана 68. Статута општине Мионица (''Сл. гласник општине Мионица'', бр. 6/2019), Општинска управа општине Мионица, објављује

- Нацрт Одлуке о утврђивању просечне цене квадратног метра  одговарајућих непокретности за утврђивање пореза на имовину за 2024. годину на територији општине Мионица и исти упућује на јавну расправу.

  1. У циљу свеобухватног разматрања наведеног документа, позивамо све заинтересоване грађане да узму активно учешће у јавној расправи, која ће се одржати у Миници, дана 27.11.2023. године, са почетком у 11. часова, у сали Скупштине општине Мионица.

 

     2.   Нацрт Одлуке наведене у овом Јавном позиву објављен је на званичном сајту општине Мионица www.mionica.rs. Све примедбе, предлоге и сугестије грађани могу доставити путем e-mail-a: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , /Users/kcarapic/Downloads/Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.">Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  или на јавној расправи.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту