ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА ПОЛАЗНИКА ЦЕНТРА ЗА ОБРАЗОВАЊЕ

Посетиоци Културног центра Мионица имаће прилику да до 7. јула погледају изложбу фотографије полазника бесплатне школе фотографије општинског центра за образовање и развој Мионица. Укупно 7 аутора представило је резултате тромесечног рада са ваљевским фотографом Ђорђем Ђоковићем.

Током овог семестра ученици су имали прилику да науче основе фотографисања. Већи део фотографија направљен је аматерским фотоапаратима и мобилним телефонима. Свакако, они су показали велики потенцијал и сматрам да даљим радом са њима можемо постићи још боље резултате. – рекао је Ђорђе Ђоковић на свечаном отварању изложбе.

На свечаном отварању изложбе подељени су сертификати и полазницима бесплатних курсева енглеског и немачког језика. Почетни курс немачког језика за децу успешно је завршило седморо полазника који су целе године похађали часове, а четворомесечне курсеве енглеског језика за одрасле, за нивое А1 и А2, завршило је такође по седморо полазника.

 

Велико је интересовање за наредни период и програме које Центар припрема, међу којима ће сигурно бити поновљене школе програмирања, информатике, језика, али биће додати и многи други иновативни програми за надарену децу и бројне тематске радионице. Све је више и одраслих који желе да унапреде своја знања, тако да се од септембра планира и поновно увођење курса немачког језика за одрасле. - истакла је Ива Николић в.д. директор Центра.