ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА ПОЛАЗНИКА ЦЕНТРА ЗА ОБРАЗОВАЊЕ

zasajtmoeodmah7

Посетиоци Културног центра Мионица имаће прилику да до 7. јула погледају изложбу фотографије полазника бесплатне школе фотографије општинског центра за образовање и развој Мионица. Укупно 7 аутора представило је резултате тромесечног рада са ваљевским фотографом Ђорђем Ђоковићем.

zasajtmoeodmah6

Током овог семестра ученици су имали прилику да науче основе фотографисања. Већи део фотографија направљен је аматерским фотоапаратима и мобилним телефонима. Свакако, они су показали велики потенцијал и сматрам да даљим радом са њима можемо постићи још боље резултате. – рекао је Ђорђе Ђоковић на свечаном отварању изложбе.

На свечаном отварању изложбе подељени су сертификати и полазницима бесплатних курсева енглеског и немачког језика. Почетни курс немачког језика за децу успешно је завршило седморо полазника који су целе године похађали часове, а четворомесечне курсеве енглеског језика за одрасле, за нивое А1 и А2, завршило је такође по седморо полазника.

 zasajtmoeodmah2

Велико је интересовање за наредни период и програме које Центар припрема, међу којима ће сигурно бити поновљене школе програмирања, информатике, језика, али биће додати и многи други иновативни програми за надарену децу и бројне тематске радионице. Све је више и одраслих који желе да унапреде своја знања, тако да се од септембра планира и поновно увођење курса немачког језика за одрасле. - истакла је Ива Николић в.д. директор Центра.

zasajtmoeodmah4

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту