fbpx

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ 30.11.2020.

 

ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА”

 

Служба водовода

 

 Служба водовода У току су радови на изради линије водоводне мреже у Кључу.По плану рестрикција, водоснабдевање је прекинуто у Осеченици, Голупцу, Буковцу, Мратишићу, делу Робаја (Јаковљевићи, Бојиновићи и Гавриловићи), а воду имају мештани села Рајковића и дела Робаја (Драгојевићи и Радивојевићи)Тренутно се изводе радови на поправци квара на водоводној мрежи у Вртиглаву, Мионици, Рајковићу (крак Томашевићи) и изради прикључка у Пријездићу (Голубовићи).

 

Комунална служба

 

Комунална служба ради на одношењу смећа у Улици кнеза Грбовића, Кевића насељу и Бањи Врујци.Редовно се врши и дезинфекција Зелене пијаце која ради од 06-16 часова. Једном седмично се обавља прање, а по потреби и чешће.У току је сакупљање картона и уклањање дивљих депонија, као и одржавање јавних површина у Бањи Врујци.

 

Путна инфраструктура

 

До 19.12.2020. године, на снази је наизменично пропуштање возила због извођења радова на саницији клизишта на делу државног пута II A реда број 175, у месту Брежђе.Алтернативни путни правац је државни пут II A реда број 150, I B реда број 27 и II A реда број 176, од Мионице преко Диваца, Ваљева и Рајковића до Осеченице (Богдановића брда), и у супротном смеру. Радови су обезбеђени адекватном саобраћајном опремом и сигнализацијом.У току су радови на пресипању пута у селу Струганик (Милутиновићи).

 

ЕПС

ДИСТРИБУЦИЈА

 

Нису планирана искључења за данас. Евентуалне промене, као и искључења за наредни период доступни су на сајту ЕПС-а ( https://www.elektrosrbija.rs/index.php/tehnicke-usluge/planska-iskljucenja.html   https://www.elektrosrbija.rs/index.php/tehnicke-usluge/planska-iskljucenja.html).

КОЛ ЦЕНТАР

0800 50 50 55

 

Током протеклог дана евидентиран je један захтев који је прослеђен ЈКП-у “Водовод Мионица“.

 

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ 27.11.2020.

ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА”

 

Служба водовода


У току су радови на изради линије водоводне мреже у Кључу.По плану рестрикција, водоснабдевање је прекинуто у Осеченици, Голупцу, Буковцу, Мратишићу, делу Робаја (Јаковљевићи, Бојиновићи и Гавриловићи), а воду имају мештани села Рајковића и дела Робаја (Драгоејвићи и Радивојевићи)Тренутно се изводе радови на поправци квара на водоводној мрежи у Брежђу (Јовановићи), Мионица (Суботићи) и постављање шахте на Дивчибарском путу (Петровићи). У току су радови на укопавању линије у Пријездићу (Исидоровићи) и изради прикључка (Голубовићи).

 Комунална служба

 

Комунална служба ради на одношењу смећа у Улици Милана Станишића, Драгоејвића страни, насељу Јасење, Струганику, Рибнци и Бањи Врујци.Редовно се врши и дезинфекција Зелене пијаце која ради од 06-16 часова. Једном седмично се обавља прање, а по потреби и чешће.У току је сакупљање картона и уклањање дивљих депонија, као и одржавање јавних површина у Бањи Врујци.

Путна инфраструктура


До 19.12.2020. године, на снази је наизменично пропуштање возила због извођења радова на саницији клизишта на делу државног пута II A реда број 175, у месту Брежђе.
Алтернативни путни правац је државни пут II A реда број 150, I B реда број 27 и II A реда број 176, од Мионице преко Диваца, Ваљева и Рајковића до Осеченице (Богдановића брда), и у супротном смеру. Радови су обезбеђени адекватном саобраћајном опремом и сигнализацијом.У току су радови на пресипању пута на правцу Команице Јежева.

ЕПС
ДИСТРИБУЦИЈА

Због планских искључења без напона је село Крчмар (засеок Недељковићи) у временском периоду од 09-16 часова. Евентуалне промене, као и искључења за наредни период доступни су на сајту ЕПС-а ( https://www.elektrosrbija.rs/index.php/tehnicke-usluge/planska-iskljucenja.html).

КОЛ ЦЕНТАР
0800 50 50 55

Током протеклог дана евидентирано је 7 захтева:
ЈКП Водовод Мионица 2 захтев;
Информације 2 захтева;
Саобраћајна инспекција 1 захтев;
Teлеком 2 захтева;

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ 26.11.2020.

 

 

ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА”

 

 

Служба водовода

 

У току су радови на изради линије водоводне мреже у Кључу.По плану рестрикција, водоснабдевање је прекинуто у Осеченици, Голупцу, Рајковићу и делу Робаја (Драгојевићи и Радивојевићи), док воду имају мештани села Буковац, Мратишић и део Робаја (Јаковљевићи, Бојиновићи и Гавриловићи).Тренутно се изводе радови на поправци квара на водоводној мрежи у Ракарима (Вукотић), Берковцу, Кључу (Секулић) и постављање шахте на Дивчибарском путу (Петровић). У току си и радови на санирању квара у селу Крчмар (Цветковићи).

Комунална служба

 

Комунална служба ради на одношењу смећа у Марића сокаку, Дивчибарском путу, Улици Војводе Мишића, Перићима, Лепеници, Ковачевићима и Бањи Врујцима.Редовно се врши и дезинфекција Зелене пијаце која ради од 06 - 16 часова. Једном седмично се обавља прање, а по потреби и чешће.У току је сакупљање картона и уклањање дивљих депонија, као и одржавање јавних површина у Бањи Врујци.

Путна инфраструктура

 

До 19.12.2020. године, на снази је наизменично пропуштање возила због извођења радова на саницији клизишта на делу државног пута II A реда број 175, у месту Брежђе.Алтернативни путни правац је државни пут II A реда број 150, I B реда број 27 и II A реда број 176, од Мионице преко Диваца, Ваљева и Рајковића до Осеченице (Богдановића брда), и у супротном смеру. Радови су обезбеђени адекватном саобраћајном опремом и сигнализацијом.У току су радови на пресипању пута и санацији моста у Маљевићу.

ЕПС

ДИСТРИБУЦИЈА

 

Због планских искључења без напона је село Крчмар (засеок Недељковићи) у временском периоду од 09-16 часова. Евентуалне промене, као и искључења за наредни период доступни су на сајту ЕПС-а ( "https://www.elektrosrbija.rs/index.php/tehnicke-usluge/planska-iskljucenja.html" https://www.elektrosrbija.rs/index.php/tehnicke-usluge/planska-iskljucenja.html)

 

КОЛ ЦЕНТАР

0800 50 50 55

Током протеклог дана евидентирано је 8 захтева:

ЈКП Водовод Мионица 3 захтев;

Јавна расвета 2 захтева;

Информације 1 захтев;

Саобраћајна инспекција 2 захтев;

 

 

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ 24.11.2020.

 

ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА”

 

 

Служба водовода


У току су радови на изради линије водоводне мреже у Кључу и замени линије у Козомору.По плану рестрикција, водоснабдевање је прекинуто у Осеченици, Голупцу, Мратишићу, Буковцу и делу Робаја (Јаковљевићи, Бојиновићи и Гавриловићи), док воду имају мештани села Рајковића и део Робаја (Драгојевићи и Радивојевићи) .Тренутно се изводе радови на поправци квара на водоводној мрежи у Маљевићу (Гавриловићи), Мионици (Улица Милана Станишића) и у Мратишићу (крак Јовановићи).

Комунална служба


Комунална служба ради на одношењу смећа у Улици Милоша Милићевића, Кевића насељу и Улици 11. Септембра.Редовно се врши и дезинфекција Зелене пијаце која ради од 06-16 часова. Једном седмично се обавља прање, а по потреби и чешће.У току је сакупљање картона и уклањање дивљих депонија, као и одржавање јавних површина у Бањи Врујци.

Путна инфраструктура


До 19.12.2020. године, на снази је наизменично пропуштање возила због извођења радова на саницији клизишта на делу државног пута II A реда број 175, у месту Брежђе.
Алтернативни путни правац је државни пут II A реда број 150, I B реда број 27 и II A реда број 176, од Мионице преко Диваца, Ваљева и Рајковића до Осеченице (Богдановића брда), и у супротном смеру. Радови су обезбеђени адекватном саобраћајном опремом и сигнализацијом.У току су радови на пресипању пута и санацији моста у селу Горњи Лајковац.

ЕПС
ДИСТРИБУЦИЈА

Нису планирана искључења за данас. Евентуалне промене, као и искључења за наредни период доступни су на сајту ЕПС-а ( https://www.elektrosrbija.rs/index.php/tehnicke-usluge/planska-iskljucenja.html).

КОЛ ЦЕНТАР
0800 50 50 55

Током протеклог дана евидентирано је 11 захтева:
ЈКП Водовод Мионица 7 захтева;
Јавна расвета 2 захтева;
Информације 1 захтев;
Саобраћајна инспекција 1 захтев;

 

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту

  

Свиђа вам се оно што видите?

Пратите нас на друштвеним мрежама...