СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ 28.09.2022.

ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА”

Служба водовода

У току је санирање квара у Попадићу (Церовац) и Зарубима. Екипе су на терену. Очекује се да корисници добију воду у што краћем року.

Због недовољне количине воде на изворишту,  на снази су рестрикције за водовод  Крчмар – Рајковић. По плану,  данас ће воду имати мештани Робаја (Драгојевићи, Радивојевићи, Марковићи)

Комунална служба

Комунална служба ради на одржавању хигијене и пражњењу контејнера у Брежђанској улици, Дивчибарском путу, Марића сокаку, Расаднику, Ковачевићима, Кључу, Санковићу.

ЕПС

Због планских радова очекује се искључење у Маљевићу, Попадићу, Вртиглаву, Дучићу, Команицама, Мионици (Драгојевића страни) од 08-15ч. Евентуалне промене доступне су на сајту ЕПС –а (https://www.epsdistribucija.rs/index.php/planirana-iskljucenja/kraljevo

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ 27.09.2022.

  1. ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА” 

Служба водовода

У току је санирање квара у Кључу и Толићу, Попадићу (Церовац). Екипе су на терену. Очекује се да корисници добију воду у што краћем року.

Због недовољне количине воде на изворишту,  на снази су рестрикције за водовод  Крчмар – Рајковић. По плану,  данас ће воду имати мештани Буковца и Мратишића.

Комунална служба

Комунална служба ради на одржавању хигијене и пражњењу контејнера у Улици Тике Марића, Радобићу и Бањи Врујци.

ЕПС

 Нема планских искључења за данас. Сутра (27.09.) очекује се искључење у Маљевићу, Попадићу, Вртиглаву, Дучићу, Команицама, Мионици (Драгојевића страни) од 08-15ч. Евентуалне промене доступне су на сајту ЕПС –а (https://www.epsdistribucija.rs/index.php/planirana-iskljucenja/kraljevo

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ 26.09.2022.

  1. ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА” 

Служба водовода

У току је санирање квара у Радобићу и Ђурђевцу (Тешановићи). Екипе су на терену. Очекује се да корисници добију воду у што краћем року.

Због недовољне количине воде на изворишту,  на снази су рестрикције за водовод  Крчмар – Рајковић. По плану,  данас ће воду имати мештани Голупца и Осеченице.

Комунална служба

Комунална служба ради на одржавању хигијене и пражњењу контејнера у Улици Милоша Милићевића, Тике Марића, Радобићу, 11. септембра и Бањи Врујци.

ЕПС

 Нема планских искључења за данас. Сутра (26.09.) очекује се искључење у Шушеоци. од 08-15ч. Евентуалне промене доступне су на сајту ЕПС –а (https://www.epsdistribucija.rs/index.php/planirana-iskljucenja/kraljevo

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ 21.09.2021.

ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА”

Служба водовода

У току је поправка квара у селу Мионица, водоснабдевање је прекинуто  у делу села Мионице и Радобића. Екипе су на терену. Очекује се да корисници добију воду у пто краћем року. Врши се и санирање квара у Робајама (Гавриловићи).

По плану рестрикција, воду ће имати мештани Осеченице и Голупца.

Комунална служба

Комунална служба ради на  одржавању хигијене и пражњењу контејнера у Улици војводе Мишића, Брежђанској и Бањи Врујци.

ЕПС

Нема планских искључења за данас. Евентуалне промене доступне су на сајту ЕПС-а  https://www.epsdistribucija.rs/index.php/planirana-iskljucenja/kraljevo.

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ 19.09.2022.

ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА”

Служба водовода

Због недовољне количине воде на изворишту,  на снази су рестрикције за водовод  Крчмар – Рајковић. По плану,  данас ће воду имати мештани Рајковића.

Комунална служба

Комунална служба ради на одржавању хигијене и пражњењу контејнера у Расаднику, Марића сокаку, Ковачевићима и Бањи Врујци.

ЕПС

Нема планских искључења за данас.  Евентуалне промене доступне су на сајту ЕПС –а (https://www.epsdistribucija.rs/index.php/planirana-iskljucenja/kraljevo

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту