МИОНИЦА ОТВОРЕНОГ СРЦА

Уз музику, дечије осмехе и богат програм Мионичани су прославили први дан 2019. године. Посетиоци Трга војводе Живојина Мишића у Мионици су имали прилику да уживају у празничком програму под називом „Мионица отвореног срца“ који је за њих припремила мионичка општина. На празничко окићеном Тргу малишане су забављали плесни аниматори, штулаши, жонглери, као и Деда Мраз који је делио слаткише и био све време на располагању за фотографисање. Кловнови су деци даривали разнобојне балоне које пред њима обликовали у мачеве, цветиће и животиње, а све то по жељи будућих власника.

Део програма је била и дечија представа „Бака Зима и дека Мраз“ позоришта Шарени сунцокрети, као и наступ победника дечијег Караоке такмичења 2018. године.

На Тргу су били постављени штандови са производима народне радиности, слаткишима, новогодишњим украсима, ликовне радионице за децу и магично огледало за фотографисање. На штанду Средње школе „Мионица“ дељени се чај и медењаци.

Mionica je danas otvorila srce na svom prelepom trgu. Ovaj dan smo posvetili našim sugrađanima kako bi najlepše proslavili prvi dan Nove godine. #mionica #mionicakojuvolim

Posted by Boban Janković on Tuesday, January 1, 2019