МИОНИЦА ОТВОРЕНОГ СРЦА

Уз музику, дечије осмехе и богат програм Мионичани су прославили први дан 2019. године. Посетиоци Трга војводе Живојина Мишића у Мионици су имали прилику да уживају у празничком програму под називом „Мионица отвореног срца“ који је за њих припремила мионичка општина. На празничко окићеном Тргу малишане су забављали плесни аниматори, штулаши, жонглери, као и Деда Мраз који је делио слаткише и био све време на располагању за фотографисање. Кловнови су деци даривали разнобојне балоне које пред њима обликовали у мачеве, цветиће и животиње, а све то по жељи будућих власника.

Део програма је била и дечија представа „Бака Зима и дека Мраз“ позоришта Шарени сунцокрети, као и наступ победника дечијег Караоке такмичења 2018. године.

На Тргу су били постављени штандови са производима народне радиности, слаткишима, новогодишњим украсима, ликовне радионице за децу и магично огледало за фотографисање. На штанду Средње школе „Мионица“ дељени се чај и медењаци.

Mionica je danas otvorila srce na svom prelepom trgu. Ovaj dan smo posvetili našim sugrađanima kako bi najlepše proslavili prvi dan Nove godine. #mionica #mionicakojuvolim

Posted by Boban Janković on Tuesday, January 1, 2019

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту