ТУРИСТИЧКА АПЛИКАЦИЈА “VISIT MIONICA”


Промоција туристичких дестинација се не може више замислити без интернета и нових технологија. Из тог разлога ће општина Мионица заједно са својом Туристичком организацијом на предстојећем Сајму туризма у Београду промовисати туристичку апликацију ““VISIT MIONICA”” за паметне телефоне базирану на iOS и Android платформама.


- Паметни телефони су уређаји који свакодневно користи велики број људи, свих старосних група и занимања. Туристичке дестинације морају да иду у корак са оваквим трендовима и да се прилагођавају потребама и навикама савремених туриста. Зато су мобилне апликације нешто што је неопходно свакој дестинацији како би посетиоцима поједноставили боравак и побољшали туристички доживљај. Апликација “VISIT MIONICA” је намењена туристима, али и свима онима који желе да се ближе упознају са лепотама и знаменитостима Мионице, али и местима за одмор, рекреацију или излазак. Овде је обезбеђен брз и сликовит приказ свих потребних информација, а што је најважније сви садржаји су унапред интегрисани у апликацију, тако да за њено коришћење неће бити потребна активна интернет конекција. - рекао је председник општине Мионица Бобан Јанковић.

 

Апликација је урађена на српском језику и пружа информације везане за дестинације, туристичке атракције, природно и културно наслеђе, смештајну и гастрономску понуду, предстојеће догађаје и манифестације, као и све оно што туристима може бити занимљиво и неопходно приликом посете општини Мионица.

Бесплатна апликација се може преузети на следећим линковима: