ТУРИСТИЧКА АПЛИКАЦИЈА “VISIT MIONICA”

flajer visit mionica 1
Промоција туристичких дестинација се не може више замислити без интернета и нових технологија. Из тог разлога ће општина Мионица заједно са својом Туристичком организацијом на предстојећем Сајму туризма у Београду промовисати туристичку апликацију ““VISIT MIONICA”” за паметне телефоне базирану на iOS и Android платформама.


- Паметни телефони су уређаји који свакодневно користи велики број људи, свих старосних група и занимања. Туристичке дестинације морају да иду у корак са оваквим трендовима и да се прилагођавају потребама и навикама савремених туриста. Зато су мобилне апликације нешто што је неопходно свакој дестинацији како би посетиоцима поједноставили боравак и побољшали туристички доживљај. Апликација “VISIT MIONICA” је намењена туристима, али и свима онима који желе да се ближе упознају са лепотама и знаменитостима Мионице, али и местима за одмор, рекреацију или излазак. Овде је обезбеђен брз и сликовит приказ свих потребних информација, а што је најважније сви садржаји су унапред интегрисани у апликацију, тако да за њено коришћење неће бити потребна активна интернет конекција. - рекао је председник општине Мионица Бобан Јанковић.

priprema za flajer visit mionica 2  

Апликација је урађена на српском језику и пружа информације везане за дестинације, туристичке атракције, природно и културно наслеђе, смештајну и гастрономску понуду, предстојеће догађаје и манифестације, као и све оно што туристима може бити занимљиво и неопходно приликом посете општини Мионица.

Бесплатна апликација се може преузети на следећим линковима:
 
Visit Mionica IOS Visit Mionica Android

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту