САРАДЊА ОПШТИНЕ МИОНИЦА СА КОМПАНИЈОМ ЛИДЕРОМ НА ПОЉУ РЕЦЕПТИВНОГ ТУРИЗМА СРБИЈЕ

Дана 04. Априла 2019. године општина Мионица је успоставила сарадњу са компанијом ”Glob Metropoliten Tours”, лидером на пољу рецептивног туризма Србије и добитником бројних домаћих и иностраних признања.

Том приликом директорка компаније госпођа Мирјана Љубинковић и председник општине Мионица, господин Бобан Јанковић договорили су сарадњу по питању развоја рецептивног туризма и промције наше општине, на домаћем и иностраном тржишту.

Општина Мионица уврштена је у велике светске резервационе системе: ”Fly Dubai Holidays”,“Get your guide”, ”GTA” i ”Viator”са циљем да се на светском нивоу представе природна, културна и историјска баштина наше општине.

ОБИЛАЗАК ТУРИСТИЧКИХ ЛОКАЛИТЕТА ОПШТИНЕ МИОНИЦА

Истог дана, новом партнеру, општина Мионица представила је свој туристички потенцијал, као и јединствену понуду сувенира креираних од стране деце Мионице.

АПРИЛ И МАЈ РЕЗЕРВИСАНИ ЗА НИЗ НОВИТЕТА ИЗ ОБЛАСТИ ТУРИЗМА

Током априла месеца Мионица ће се наћи на светским сајмовима у Дубровнику, Пекингу и Дубајиу, а почев од маја очекују се редовне туре страних посетилаца који ће Мионицу обилазити сваког уторка и недеље.
Месец мај је резервисан за низ специјалних догађаја, када ће нашу општину посетити најзначајније институције из области туризма - Туристичка организација Србије и Конгресни биро Србије у пратњи групе новинра, док ће штанд општине Мионица путовати Грчком...

МИОНИЧКА СИНЕРГИЈА

Преносећи своју визију Мионице као уникатне туристичке дестинације коју ће радо посећивати гости из целог света, председник општине господин Бобан Јанковић, својим ентузијазмом, спојио је представнике свих општинских установа да раде у заједничком циљу развоја наше општине.

Удружени, створићемо услове за садржајнији и квалитетнији живот, као и стални напредак и просперитет свих грађана.