САРАДЊА ОПШТИНЕ МИОНИЦА СА КОМПАНИЈОМ ЛИДЕРОМ НА ПОЉУ РЕЦЕПТИВНОГ ТУРИЗМА СРБИЈЕ

Дана 04. Априла 2019. године општина Мионица је успоставила сарадњу са компанијом ”Glob Metropoliten Tours”, лидером на пољу рецептивног туризма Србије и добитником бројних домаћих и иностраних признања.

turizam1

Том приликом директорка компаније госпођа Мирјана Љубинковић и председник општине Мионица, господин Бобан Јанковић договорили су сарадњу по питању развоја рецептивног туризма и промције наше општине, на домаћем и иностраном тржишту.

turizam5 turizam6

Општина Мионица уврштена је у велике светске резервационе системе: ”Fly Dubai Holidays”,“Get your guide”, ”GTA” i ”Viator”са циљем да се на светском нивоу представе природна, културна и историјска баштина наше општине.

ОБИЛАЗАК ТУРИСТИЧКИХ ЛОКАЛИТЕТА ОПШТИНЕ МИОНИЦА

Истог дана, новом партнеру, општина Мионица представила је свој туристички потенцијал, као и јединствену понуду сувенира креираних од стране деце Мионице.

АПРИЛ И МАЈ РЕЗЕРВИСАНИ ЗА НИЗ НОВИТЕТА ИЗ ОБЛАСТИ ТУРИЗМА

turizam11 turizam12 turizam13 turizam14 turizam15 turizam16 turizam17 turizam19 turizam20 turizam21 turizam22 turizam23 turizam24

Током априла месеца Мионица ће се наћи на светским сајмовима у Дубровнику, Пекингу и Дубајиу, а почев од маја очекују се редовне туре страних посетилаца који ће Мионицу обилазити сваког уторка и недеље.
Месец мај је резервисан за низ специјалних догађаја, када ће нашу општину посетити најзначајније институције из области туризма - Туристичка организација Србије и Конгресни биро Србије у пратњи групе новинра, док ће штанд општине Мионица путовати Грчком...

МИОНИЧКА СИНЕРГИЈА

turizam51

Преносећи своју визију Мионице као уникатне туристичке дестинације коју ће радо посећивати гости из целог света, председник општине господин Бобан Јанковић, својим ентузијазмом, спојио је представнике свих општинских установа да раде у заједничком циљу развоја наше општине.

turizam54 turizam55 turizam56 turizam57 turizam58 turizam59 turizam60 turizam61 turizam62 turizam63 turizam64 turizam65 turizam66 turizam67 turizam68 turizam2 turizam69

Удружени, створићемо услове за садржајнији и квалитетнији живот, као и стални напредак и просперитет свих грађана.