КК „МИОНИЦА“ ОРГАНИЗОВАО ПОЛАГАЊЕ ЗА КАРАТЕ ЗВАЊА

Карате клуб „Мионица“ је у недељу 30. јуна у фискултурној сали Основне школе „Милан Ракић“ организовао полагање за ученичка карате звања. Пред испитном комисијом коју су чинили Драган Туфегџић (испитивач и мајстор каратеа, носилац црног појаса 1. DAN), Жарко Обадовић (мајстор џудоа) и Милош Туфегџић (мајстор каратеа, носилац црног појаса 1. DAN), положило је свих 46 кандидата.

За жути појас, I ниво (9. KYU), положили су Огњен Ђурић, Лана Обрадовић, Тамара Поповић, Борис Станковић, Виктор и Угљеша Грбић, Огњен Томић, Андреј и Урош Радојичић, Илија Бељић, Вукашин Радовановић, Павле Марковић, Димитрије Ивановић, Милица Рулић и Марко Никић. За жути појас (8. KYU) положили су Милица Ракић, Милан Ковачевић, Јана Белошевић, Дуња Миловановић, Лука Бељић, Ива Радивојевић, Ленка Симовић и Анђела Лучић. За оранж појас, I ниво (7. KYU), полагало је и успешно положило 5 кандидата: Дуња Кевић, Стефан и Немања Читаковић, Искра Пауновић и Вељко Марковић. За оранж појас (6. KYU) положили су Дуња Симовић, Божидар Драшковић, Јован Ристић, Јован Зимоња и Никола Ранковић.За зелени појас (4. KYU) положили су Јован Белошевић, Никола Николић, Ђурђа и Чеда Ракић, Марко Васић и Невена Андрић. За плави појас, I ниво (3. KYU), положили су Оливер Остојић, Андрија Николић и Хелена Павловић,а за плави појас (2. KYU) Лука Симовић, Милица Мијаиловић, Анђелија Јевтовић и Јана Поповић.


Кандидати за предмајсторска (Никола Секулић и Александар Николић) и мајсторска звања (Анђела Марковић и Тијана Цмиљанић) ће за браон и црни појас полагати пред националном комисијом на кампу перспективних каратиста са подручја Уже Србије, који ће бити одржан крајем јула месеца.