КК „МИОНИЦА“ ОРГАНИЗОВАО ПОЛАГАЊЕ ЗА КАРАТЕ ЗВАЊА

101 0357

Карате клуб „Мионица“ је у недељу 30. јуна у фискултурној сали Основне школе „Милан Ракић“ организовао полагање за ученичка карате звања. Пред испитном комисијом коју су чинили Драган Туфегџић (испитивач и мајстор каратеа, носилац црног појаса 1. DAN), Жарко Обадовић (мајстор џудоа) и Милош Туфегџић (мајстор каратеа, носилац црног појаса 1. DAN), положило је свих 46 кандидата.

101 0386

101 0428 101 0498

За жути појас, I ниво (9. KYU), положили су Огњен Ђурић, Лана Обрадовић, Тамара Поповић, Борис Станковић, Виктор и Угљеша Грбић, Огњен Томић, Андреј и Урош Радојичић, Илија Бељић, Вукашин Радовановић, Павле Марковић, Димитрије Ивановић, Милица Рулић и Марко Никић. За жути појас (8. KYU) положили су Милица Ракић, Милан Ковачевић, Јана Белошевић, Дуња Миловановић, Лука Бељић, Ива Радивојевић, Ленка Симовић и Анђела Лучић. За оранж појас, I ниво (7. KYU), полагало је и успешно положило 5 кандидата: Дуња Кевић, Стефан и Немања Читаковић, Искра Пауновић и Вељко Марковић. За оранж појас (6. KYU) положили су Дуња Симовић, Божидар Драшковић, Јован Ристић, Јован Зимоња и Никола Ранковић.За зелени појас (4. KYU) положили су Јован Белошевић, Никола Николић, Ђурђа и Чеда Ракић, Марко Васић и Невена Андрић. За плави појас, I ниво (3. KYU), положили су Оливер Остојић, Андрија Николић и Хелена Павловић,а за плави појас (2. KYU) Лука Симовић, Милица Мијаиловић, Анђелија Јевтовић и Јана Поповић.

101 0415
Кандидати за предмајсторска (Никола Секулић и Александар Николић) и мајсторска звања (Анђела Марковић и Тијана Цмиљанић) ће за браон и црни појас полагати пред националном комисијом на кампу перспективних каратиста са подручја Уже Србије, који ће бити одржан крајем јула месеца.

101 0472

 

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту