11.08.2020.

ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА”

Настављају се радови на изградњи нове линије водоводне мреже у Шушеоци. Планира се и отклањање кварова у шахтама и на водоводној мрежи у Попадићу, Вртиглаву, Мионици и Рајковићу.
Због отклањања квара на водоводној мрежи, потрошачи у Улици Тике Марића неће имати воду, као и село Радобић и Мионица. Очекује се да ће се се водоснабдевање на овом делу успоставити до краја дана. У Робајама и Рајковићима доћи ће до повремених прекида у водоснабдевању потрошача који се налазе на виском котама терена.
У току су радови на насипању путева у селу Мионица (на деоници од Толића ка селу Мионица).
Комунална служба ради на пражњењу контејнера у Бањи Врујци, Вароши Мионица и Улици Тике Марића, као и у насељу Расадник. У току је и одвожење смећа у селу Попадић.
Настављају се радови на кошењу и одржавању цветних површина у Вароши и у Бањи Врујци.
Комунална хигијена се одржава на свакодневном нивоу. У периоду од 07-10 часова врши се дезинфекција трговинских објеката, просторија ЈКП, стамбених зграда, а у временском периоду између 19-23 часа обавља се дезинфекција улица у Вароши.
Редовно се врши и дезинфекција Зелене пијаце која ради од 06 – 16 часова. Једном седмично се обавља прање, а по потреби и чешће.
Понедељком, уторком, четврком и суботом планира се изношење смећа из Бање Врујци.

ЕПС ДИСТРИБУЦИЈА

Нису планирана искључења за дан 11.08.

ДОМ ЗДРАВЉА

На дан 10.08. у Ковид амбуланти прегледано је 24 пацијента од тога 3 пацијената који су имали први преглед и 21 пацијента којима су обављени контролни прегледи. Тестирано је 15 особа.
Од понедељка до петка у служби педијатрије обаваљају се редовни систематски прегледи и вакцинације.

КОЛ ЦЕНТАР
0800 50 50 55

Током јучерашњег дана, Кол центар општине Мионица евидентирао jе 11 захтева. Шест захтева односи се на пријаву квара у шахтама и на водоводној мрежи. Један захтев је прослеђен ЕПС-у, једна пријава којом се захтева санирање пута. Поред тога, примљено је још три захтева који се тичу отклањања кварова на јавној расвети.