11.08.2020.

ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА”

Настављају се радови на изградњи нове линије водоводне мреже у Шушеоци. Планира се и отклањање кварова у шахтама и на водоводној мрежи у Попадићу, Вртиглаву, Мионици и Рајковићу.
Због отклањања квара на водоводној мрежи, потрошачи у Улици Тике Марића неће имати воду, као и село Радобић и Мионица. Очекује се да ће се се водоснабдевање на овом делу успоставити до краја дана. У Робајама и Рајковићима доћи ће до повремених прекида у водоснабдевању потрошача који се налазе на виском котама терена.
У току су радови на насипању путева у селу Мионица (на деоници од Толића ка селу Мионица).
Комунална служба ради на пражњењу контејнера у Бањи Врујци, Вароши Мионица и Улици Тике Марића, као и у насељу Расадник. У току је и одвожење смећа у селу Попадић.
Настављају се радови на кошењу и одржавању цветних површина у Вароши и у Бањи Врујци.
Комунална хигијена се одржава на свакодневном нивоу. У периоду од 07-10 часова врши се дезинфекција трговинских објеката, просторија ЈКП, стамбених зграда, а у временском периоду између 19-23 часа обавља се дезинфекција улица у Вароши.
Редовно се врши и дезинфекција Зелене пијаце која ради од 06 – 16 часова. Једном седмично се обавља прање, а по потреби и чешће.
Понедељком, уторком, четврком и суботом планира се изношење смећа из Бање Врујци.

ЕПС ДИСТРИБУЦИЈА

Нису планирана искључења за дан 11.08.

ДОМ ЗДРАВЉА

На дан 10.08. у Ковид амбуланти прегледано је 24 пацијента од тога 3 пацијената који су имали први преглед и 21 пацијента којима су обављени контролни прегледи. Тестирано је 15 особа.
Од понедељка до петка у служби педијатрије обаваљају се редовни систематски прегледи и вакцинације.

КОЛ ЦЕНТАР
0800 50 50 55

Током јучерашњег дана, Кол центар општине Мионица евидентирао jе 11 захтева. Шест захтева односи се на пријаву квара у шахтама и на водоводној мрежи. Један захтев је прослеђен ЕПС-у, једна пријава којом се захтева санирање пута. Поред тога, примљено је још три захтева који се тичу отклањања кварова на јавној расвети.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту