Наставља се асфалтирање путева у мионичким селима, од почетка године више од 50 километара новог асфалта

 

У Мионици нема постизборне грознице. Дан након што је актуелно општинско руководство, предвођено председником општине Бобаном Јанковићем убедљиво победило са 71,44 одсто гласова, настављено је асфалтирање путева и унапређивање водоснабдевања у мионичким селима. У Струганику, родном месту војводе Живојина Мишића, испитује се ново водоизвориште које ће обезбедити стабилно снабдевање водом становника у три села, Струганику, Планиници и Берковцу. А становници села Дучић добили су 600 метара новог асфалта.

Асфалтирање у Дучићу и локацију за водоизворште у Струганику обишао је председник општине Мионица Бобан Јанковић.

-Од почетка године у општини Мионица асфалтирано је више од 50 километара путева. Али, морамо да радимо још. Настављамо политику развоја наше Мионице. Избори су били потврда поверења наших грађана, и ми то морамо оправдати. А оправдаћемо искључиво радом и уложеним трудом у бољи животни стандард свих Мионичана. Јучерашњи резултат, од 71,44 одсто које је освојила Српска напредна странка даје нам снагу и вољу да радимо још више, јер су грађани подржали наше залагање и наш труд да Мионицу учинимо што бољим местом за живот. Подржали су нове асфалтиране путеве, боље водоснабдевање и више радних места. То нам је императив-рекао је Јанковић.

-Данас смо у Дучићу и Струганику. Путеви се асфалтирају, а уједно и тражимо решење које ће омогућити мештанима Струганика, Планинице и Берковца стабилније водоснабдевање. Морамо радити на време, посвећено и системски-додао је Јанковић.

У општини Мионица недавно су започети радови на канализацији у Мионици чија вредност износи 1,2 милијарди динара. А гради се и линијски парк уз реку Рибницу, као и рехабилитација троторара у вароши Мионица. За линијски парк и тротоаре издвојено је више од 30 милиона динара.