Наставља се асфалтирање путева у мионичким селима, од почетка године више од 50 километара новог асфалта

 jankovic obilazi radove na asfaltiranu u ducicu

У Мионици нема постизборне грознице. Дан након што је актуелно општинско руководство, предвођено председником општине Бобаном Јанковићем убедљиво победило са 71,44 одсто гласова, настављено је асфалтирање путева и унапређивање водоснабдевања у мионичким селима. У Струганику, родном месту војводе Живојина Мишића, испитује се ново водоизвориште које ће обезбедити стабилно снабдевање водом становника у три села, Струганику, Планиници и Берковцу. А становници села Дучић добили су 600 метара новог асфалта.

jankovic obilazi radove na asfaltiranu u ducicu 1

Асфалтирање у Дучићу и локацију за водоизворште у Струганику обишао је председник општине Мионица Бобан Јанковић.

-Од почетка године у општини Мионица асфалтирано је више од 50 километара путева. Али, морамо да радимо још. Настављамо политику развоја наше Мионице. Избори су били потврда поверења наших грађана, и ми то морамо оправдати. А оправдаћемо искључиво радом и уложеним трудом у бољи животни стандард свих Мионичана. Јучерашњи резултат, од 71,44 одсто које је освојила Српска напредна странка даје нам снагу и вољу да радимо још више, јер су грађани подржали наше залагање и наш труд да Мионицу учинимо што бољим местом за живот. Подржали су нове асфалтиране путеве, боље водоснабдевање и више радних места. То нам је императив-рекао је Јанковић.

jankovic sa mestanima i saradnicima u struganiku

-Данас смо у Дучићу и Струганику. Путеви се асфалтирају, а уједно и тражимо решење које ће омогућити мештанима Струганика, Планинице и Берковца стабилније водоснабдевање. Морамо радити на време, посвећено и системски-додао је Јанковић.

У општини Мионица недавно су започети радови на канализацији у Мионици чија вредност износи 1,2 милијарди динара. А гради се и линијски парк уз реку Рибницу, као и рехабилитација троторара у вароши Мионица. За линијски парк и тротоаре издвојено је више од 30 милиона динара.

 

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту