Бесплатан ПОС програм за привреднике и државне институције

Привредници, институције, јавна предузећа могу искористити прилику и пријавити се за бесплатно добијање ПОС терминала и других подстицаја у безготовинском плаћању. Програм подршке увођењу електронског плаћања (ПОС) подразумева бесплатно коришћење ПОС терминала и/или софтвера за безготовинско плаћање, бесплатну инсталацију инстант ИПС и картичних плаћања, бесплатну инсталацију за онлајн продају на сајту и значајно повољније трговачке накнаде у износу од највише 0,99% на картичне трансакције.

ПОС програм покренут је у склопу Националне иницијативе за безготовинско плаћање „Бољи Начин”, заједничког пројекта Немачке организације за међународну сарадњу (ГИЗ-а) и компанија Мастеркард и Виса, који се спроводи под окриљем програма Немачког савезног министарства за економску сарадњу и развој (БМЗ) у сарадњи са НАЛЕД-ом и Министарством финансија Републике Србије. Основни циљ пројекта је унапређење услова за развој и подстицање безготовинског плаћања и дигитализације у јавном и приватном сектору.

Линк за пријаве: https://boljinacin.rs/boljinacin/prijava-za-subvencionisani-pos-uredjaj-trgovci/110

Више информација о ПОС програму, условима и предностима учешћа доступно је на http://www.boljinacin.rs/ као и бесплатан број општинског Кол центра 0800505055.