Бесплатан ПОС програм за привреднике и државне институције

besplatan pos

Привредници, институције, јавна предузећа могу искористити прилику и пријавити се за бесплатно добијање ПОС терминала и других подстицаја у безготовинском плаћању. Програм подршке увођењу електронског плаћања (ПОС) подразумева бесплатно коришћење ПОС терминала и/или софтвера за безготовинско плаћање, бесплатну инсталацију инстант ИПС и картичних плаћања, бесплатну инсталацију за онлајн продају на сајту и значајно повољније трговачке накнаде у износу од највише 0,99% на картичне трансакције.

ПОС програм покренут је у склопу Националне иницијативе за безготовинско плаћање „Бољи Начин”, заједничког пројекта Немачке организације за међународну сарадњу (ГИЗ-а) и компанија Мастеркард и Виса, који се спроводи под окриљем програма Немачког савезног министарства за економску сарадњу и развој (БМЗ) у сарадњи са НАЛЕД-ом и Министарством финансија Републике Србије. Основни циљ пројекта је унапређење услова за развој и подстицање безготовинског плаћања и дигитализације у јавном и приватном сектору.

Линк за пријаве: https://boljinacin.rs/boljinacin/prijava-za-subvencionisani-pos-uredjaj-trgovci/110

Више информација о ПОС програму, условима и предностима учешћа доступно је на http://www.boljinacin.rs/ као и бесплатан број општинског Кол центра 0800505055.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту