У недељу стартује „Општинска лига Мионица 2023“

 

У недељу, 03. децембра почиње Општинска лига у фудбалу у којој учествује 15 екипа коју чине фирме и насеља са територије општине Мионица. Мионичани и посетиоци врло су заинтересовани за ово такмичење, а томе сведочи и податак да је у претходној сезони ово такмичење пратило и до 700 гледалаца на свакој утакмици. Општинска лига играће се у новој спортској хали сваке недеље од 18 часова и трајаће до фебруара наредне године до када је планирано да се одигра пет кола и завршница.

 

Модерна спортска хала у коју смо уз помоћ државе уложили око 114 милиона динара отворила нам је многобројне могућности. Настављамо са улагањем у спорт. Овде у близини Спортског центра реконстуишемо трибине и изградићемо нове свлачионице и додатне просторије. Сигуран сам да ће сваке недеље Спортски центар бити препун и пресрећан сам што смо, сви заједно, успели да организујемо оваково такмичење где ћемо се дружити и долазити са породицом и пријатељима – рекао је Бобан Јанковић, председник општине Мионица.


Ове сезоне спортске снаге ће одмерити фирме „Емка“, „Ауто-Кабел“, „ВОДАВОДА“, Средња школа „Мионица“ и села Табановић, Буковац-Крчмар, Осеченица, Толић, Паштрић, Радобић, Вртиглав, Село Мионица, Брежђе, Команице и варош Мионица