У недељу стартује „Општинска лига Мионица 2023“

 opstinska liga mionica 1 2

У недељу, 03. децембра почиње Општинска лига у фудбалу у којој учествује 15 екипа коју чине фирме и насеља са територије општине Мионица. Мионичани и посетиоци врло су заинтересовани за ово такмичење, а томе сведочи и податак да је у претходној сезони ово такмичење пратило и до 700 гледалаца на свакој утакмици. Општинска лига играће се у новој спортској хали сваке недеље од 18 часова и трајаће до фебруара наредне године до када је планирано да се одигра пет кола и завршница.

opstinska liga mionica 1 

Модерна спортска хала у коју смо уз помоћ државе уложили око 114 милиона динара отворила нам је многобројне могућности. Настављамо са улагањем у спорт. Овде у близини Спортског центра реконстуишемо трибине и изградићемо нове свлачионице и додатне просторије. Сигуран сам да ће сваке недеље Спортски центар бити препун и пресрећан сам што смо, сви заједно, успели да организујемо оваково такмичење где ћемо се дружити и долазити са породицом и пријатељима – рекао је Бобан Јанковић, председник општине Мионица.

opstinska liga mionica 2
Ове сезоне спортске снаге ће одмерити фирме „Емка“, „Ауто-Кабел“, „ВОДАВОДА“, Средња школа „Мионица“ и села Табановић, Буковац-Крчмар, Осеченица, Толић, Паштрић, Радобић, Вртиглав, Село Мионица, Брежђе, Команице и варош Мионица

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту