Снежна вејавица захватила општину Мионица, зимске службе од синоћ на терену

 

Шест екипа са три скипа и камионом, тракторимa и возама су на терену од синоћ, када су почеле веће падавине. Машине су у Осеченици, Крчмару, Брежђу, Буковцу, Мратишићу, Команицама, Вртиглаву, Маљевићу па настављају даље како би стигли у свако место.  Уз помоћ локалне самопуправе, ангажовни су трактори и возе који такође чисте снег по завејаним селима, а грађани су врло заинтересовани да помогну.

Наше зимске службе раде од синоћ. У сарадњи са нашим грађанима ангажовали смо и додатне тракторе по селима који су од великог значаја у овом моменту.  Циљ је да све функционише упркос отежаним врменским условима. Стићи ћемо до сваког села и сваког човека – рекао је  Бобан Јанковић, председник општине Мионица,  који је од радника зимске службе тражио додатни ангажман како би се путеви одржали проходним.

Из пословнице Електродистрибуције у Мионици кажу да је са снабдевањем електричном енергијом стабилно, али да су они у приправности уколико дође до неких сметњи.

Сви грађани на територији општине Мионица који имају проблема са проходности путева и др. могу се обратити општинском Кол центру бесплатним позивом на број 0800-50-50-55.