Снежна вејавица захватила општину Мионица, зимске службе од синоћ на терену

 masine na terenu

Шест екипа са три скипа и камионом, тракторимa и возама су на терену од синоћ, када су почеле веће падавине. Машине су у Осеченици, Крчмару, Брежђу, Буковцу, Мратишићу, Команицама, Вртиглаву, Маљевићу па настављају даље како би стигли у свако место.  Уз помоћ локалне самопуправе, ангажовни су трактори и возе који такође чисте снег по завејаним селима, а грађани су врло заинтересовани да помогну.

ciscenje snega u opstini mionica

Наше зимске службе раде од синоћ. У сарадњи са нашим грађанима ангажовали смо и додатне тракторе по селима који су од великог значаја у овом моменту.  Циљ је да све функционише упркос отежаним врменским условима. Стићи ћемо до сваког села и сваког човека – рекао је  Бобан Јанковић, председник општине Мионица,  који је од радника зимске службе тражио додатни ангажман како би се путеви одржали проходним.

Из пословнице Електродистрибуције у Мионици кажу да је са снабдевањем електричном енергијом стабилно, али да су они у приправности уколико дође до неких сметњи.

ciscenje snega nocas

Сви грађани на територији општине Мионица који имају проблема са проходности путева и др. могу се обратити општинском Кол центру бесплатним позивом на број 0800-50-50-55.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту