Јанковић обишао будући Омладински клуб у Мионици

Председник општине Мионица Бобан Јанковић обишао је просторије новог Омладинског клуба у Мионици. Заједничким средствима општина Мионица и Министарство туризма и омладине обезбедили су 2,7 милиона динара. Прва фаза радова која подразумева грубе грађевинске радове је завршена, а очекује се наставак радова.

У Мионици ћемо успоставити Омладински клуб. Прва фаза радова на адаптацији је завршена, а ускоро очекујемо и наставак радова када ћемо комплетно опремити просторије. Од изузетне важности нам је да млади у Мионици имају едукативне програме, да квалитетно проводе своје време и да буду подршка у стварању заједнице која има светлу будућност. А ми ћемо дати све од себе да што пре реализујемо овај пројекат – изјавио је Јанковић.

Општина Мионица предузела је значајне кораке у оснивању Омладинског клуба, где су млади похађали обуке за омладинске лидере, а завршен је акциони план за младе у сарадњи са Омладинским савезом удружења „ОПЕНС“. Такође, општина Мионица има подршку УНИЦЕФ-а у реализацији и осмишљавању нових програма који ће допринети развоју Омладинског клуба у Мионици.