Јанковић обишао будући Омладински клуб у Мионици

omladinski klub u mionici

Председник општине Мионица Бобан Јанковић обишао је просторије новог Омладинског клуба у Мионици. Заједничким средствима општина Мионица и Министарство туризма и омладине обезбедили су 2,7 милиона динара. Прва фаза радова која подразумева грубе грађевинске радове је завршена, а очекује се наставак радова.

jankovic obisao buduci omladinski klub u mionici

У Мионици ћемо успоставити Омладински клуб. Прва фаза радова на адаптацији је завршена, а ускоро очекујемо и наставак радова када ћемо комплетно опремити просторије. Од изузетне важности нам је да млади у Мионици имају едукативне програме, да квалитетно проводе своје време и да буду подршка у стварању заједнице која има светлу будућност. А ми ћемо дати све од себе да што пре реализујемо овај пројекат – изјавио је Јанковић.

Општина Мионица предузела је значајне кораке у оснивању Омладинског клуба, где су млади похађали обуке за омладинске лидере, а завршен је акциони план за младе у сарадњи са Омладинским савезом удружења „ОПЕНС“. Такође, општина Мионица има подршку УНИЦЕФ-а у реализацији и осмишљавању нових програма који ће допринети развоју Омладинског клуба у Мионици.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту