29 мај 2024

Регионална „Пажљивкова смотра 2024“ биће одржана сутра у Мионици, а окупиће 150 деце из Мионице, Обреновца, Лајковца, Косјерића и Љубовије Након успешно реализоване општинске смотре, Агенција за...

21 мај 2024

Мионичко село Кључ постало је део пројекта „Наше село“, а јуче је свечано обележен почетак реализације. Циљ је да се кроз дељење знања о модерној пољопривреди и финансијску подршку у сарадњи са...

17 мај 2024

У мионичком селу Толић одржан је дијалог о биодистриктима као иновативном алату ка трансформацији прехрамбених система у Србији. Ово ће бити први биодистрикт, не само у Србији, већ у југоисточној...

ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА”

Служба водовода и комунална служба .По плану рестрикција, водоснабдевање је прекинуто у Рајковићу, делу Робаја (Драгојевићи и Радивојевићи), Осеченици и Голупцу, док воду имају мештани села Буковца, Мратишића и дела Робаја (Јаковљевићи, Бојиновићи и Гавриловићи).

Комунална служба ради на одношењу смећа у Улици Тике Марића, Расаднику и Марића Сокаку. Редовно се врши и дезинфекција Зелене пијаце која ради од 06 - 16 часова. Једном седмично се обавља прање, а по потреби и чешће.

Путна инфраструктура

До 19.12.2020. године, на снази је обустава саобраћаја због извођења радова на саницији клизишта на делу државног пута II A реда број 175, у месту Брежђе.Алтернативни путни правац је државни пут II A реда број 150, I B реда број 27 и II A реда број 176, од Мионице преко Диваца, Ваљева и Рајковића до Осеченице (Богдановића брда), и у супротном смеру.

Радови су обезбеђени адекватном саобраћајном опремом и сигнализацијом.

 

ЕПС ДИСТРИБУЦИЈА

Нису планирана искључења за данас. Oчекује се прекид у снабдевању електричном енергијом у четвртак, 12.11. у Горњем Мушићу (Средњи крај, Мала Маришта, Велика Маришта, Јокићи) и Доњој Топлици у временском периоду од 08-14 часова.

Евентуалне промене, као и искључења за наредни период доступни су на сајту ЕПС-а ( http://www.elektrosrbija.rs/index.php/tehnicke-usluge/planska-iskljucenja.html">http://www.elektrosrbija.rs/index.php/tehnicke-usluge/planska-iskljucenja.html). .

 

 

 

КОЛ ЦЕНТАР

0800 50 50 55

 

Током протеклог дана евидентирано је 9 захтева.

  • -ЈКП Водовод Мионица 6 захтева;
  • -Јавна расвета 2 захтева;
  • -Комунална инспекција 1 захтев.

Буџетске Установе и Јавна Предузећа

1

ЈКП Водовод

Посетите Сајт
2

Туристичка организација

Посетите Сајт
3

Дом здравља

Посетите Сајт

4

КЦ Мионица

Посетите Сајт

5

Библиотека

Посетите Сајт


7

СШ Мионица

Посетите Сајт

8

ОШ Мионица

Посетите Сајт

9

ОШ Рајковић

Посетите Сајт

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту