МИОНИЦА ОТВОРИЛА СЕЗОНУ РЕЛИ ТАКМИЧЕЊА У СРБИЈИ

Протеклог викенда љубитељи аутомобилизма имали су прилику да уживају у узбудљивом и неизвесном такмичењу за шампионат Србије, трећем „Релију Мионица“.

mionica reli3

Од 30 пријављених посада, због техничке исправности, на стази укупне дужине 200 километара, стартовало је 25 екипа. Након девет специјалних испита славили су Владица Рабреновић и Ана Голић, који су за само три секунде били бржи од Ненада Вићентића и Ивана Јевтића. Најнижи степеник су заузели Жељко Милутивновић и Урош Лукић.

mionica reli8

Велики број посетилаца испратило је церемонијални старт на Тргу војводе Живојина Мишића којим је у петак 17. маја званично отворен трећи „Рели Мионица“. Рели је одржан у суботу, а такмичење је завршено исте вечери церемонијом проглашења победника на Тргу, где је пехаре уручио председник општине Мионица Бобан Јанковић.

mionica reli11

Заиста смо поносни што управо Мионица ове године отвара сезону рели такмичења у Србији. Морам напоменути да је за ово такмичење владало велико интересовање од стране такмичарских посада, што потврђује повећање броја пријављених екипа у односу на прошлу годину. Мионица је и ове године оправдала титулу доброг домаћина и организатора овакве врсте такмичења. – рекао је Јанковић.

mionica reli5

Рели Мионица се одржава трећи пут за редом под покровитељством општине Мионица, у организацији АК Фам ММ Повер са Ауто-мото савезом Србије и Спортским ауто и картинг савезом Србије. Ово такмичење које се бодује за ФИА Централно европски зонски рели шампионат, Међународно зонско рели првенство Србије и Национални рели шампионат Србије.

mionica reli6 mionica reli7 mionica reli9 mionica reli10 mionica reli2

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту