ОПШТИНА СЕ ПРЕДСТАВИЛА НА САЈМОВИМА ТУРИЗМА У СОФИЈИ И БЕОГРАДУ

Општина Мионица је ових дана представила своју богату туристичку понуду на два престижна међународна сајма у Софији и Београду.

sa standa opstine mionica u beogradu

Међународни сајам туризма у Софији је био сјајна прилика да се Мионица представи ван граница Србије. Заједно са Туристичком организацијом Србије, Мионица и још 30 локалних туристичких организација, представили су понуду наше земље у најбољем светлу. Са укусима, традицијом и добром причом очарали су посетиоце сајма туризма у Бугарској, а с обзиром да је на овом сајму посебан акценат био на бањском туризму и пратећим садржајима, посебну пажњу су изазвали Бања Врујци са својим термоминералним изворима и Спортски центар „Мионица“, мада није изостало ни интересовање за друге туристичке локалите општине Мионица.

Традиционалним учешћем на овогодишњем 42. Међународном сајму туризма у Београду, општина Мионица се представила многобројном аудиторијуму. Као и претходних година, посетиоци штанда општине су били у прилици да се из прве руке информишу о понуди смештајних капацитета, ценама, попустима и промотивним пакетима, као и могућностима коришћења ваучера за боравак у домаћој радиности и сеоским туристичким домаћинствима којих из године у годину је све већи број. Првог дана штанд Мионице посетили су бројни потенцијални туристи који су у правом смислу осетили традицију и укусе Мионице. Средња школа Мионица је са својим специјалитетима које су припремили њени ученици и професори и овог пута била веома запажена, док су будући туристички техничари своје вештине усавршавали кроз комуникацију са посетиоцима штанда. Сајам је био прилика за промовисање Мионице, њених туристичких локалитета и туристичких производа који су представљени кроз нови промотивни материјал у виду туристичке карте, каталога „Добро дошли у Мионицу“, брошура „Етно водич“, „Сасвим необична Мионица“ и „Приче из музеја“.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту