Председник Мионице поднео оставку

Први човек општине Мионица Бобан Јанковић поднео је оставку на функцију председника на коју је изабран пре три године.

boban janković

Према речима Бобана Јанковића разлог за оставку је потреба за што бољом политичком стабилношћу како би се одржао континуитет развоја општине Мионица.

У протекле три године општина Мионица је постала велико градилиште. Граде се путеви, мостови, цевоводи, обнављају школе, Културни центар, спортске хале и други јавни објекти а број незапослених је из године у годину све мањи. У жељи да наставимо са оним што смо започели и обезбедимо нашим Мионичанима што квалитетнији живот потребан нам је континуитет и политичка стабилност. Из тог разлога сам поднео оставку и она неће утицати на пројекте који су у току а нови четворогодишњи мандат ће нашој општини обезбедити место међу најразвијенијим општинама у Србији. Знам да постоје они који оспоравају наше резултате и наш рад, они који би желели да врате Мионицу у назад у време када су они вршили власт.Убеђен сам да ће наша Мионица наставити са развојем, а Мионичанима ћемо дати прилику да оцене наш досадашњи рад на ванредним локалним изборима. истакао је Јанковић.

Досадашњи председник општине Мионица Бобан Јанковић је изабран на локалним изборима у децембру 2014.године. Скупштина општине Мионица броји 39 одборника од којих је 25 одборника из реда владајуће СНС.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту


Свиђа вам се оно што видите?

Пратите нас на друштвеним мрежама...