СРЕДЊА ШКОЛА РАСПИСАЛА ''СВЕТОСАВСКИ КОНКУРС''

Средња школа ''Мионица'' је и ове године расписала наградни ''Светосавски конкурс'' за најбољу песму, прозни или ликовни рад. Теме трећег по реду наградног конкурса су ''Светлости ми душа хоће...'', Свети Сава на путу љубави, помирења и праштања'', ''Какве су ти мисли, такав ти је живот'' и ''Путовање Светог Саве-Путује без пута и пут се за њим рађа'', а према речима директорке Средње школе ''Мионица'' Катарине Чарапић овогодишња новина је избор за најлепши ликовни рад у техници по избору на тему Светосавља.

dobitnici nagrada sa proslogodisnjeg konkursa sa clanovima zirija

Конкурс је отворен до 20. јануара, док ће проглашење победника идодела награда бити уприличени на светосавској свечаности у Средњој школи-каже директорка мионичке средњошколске установе Катарина Чарапић.

Право учешћа на конкурсу имају ученици седмог и осмог разреда основних школа и средњошколци са подручја општине Мионица. Литерарни и ликовни радови одштампани у два примерка са адресом аутора, именом ментора и контакт телефоном могу се доставити лично или поштом на адресу: Средња школа ''Мионица'', Кнеза Грбовића бб, 14242 Мионица.

plakat

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту