РЕНОВИРАЊЕ САЛЕ КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА У ЗАВРШНОЈ ФАЗИ

 _auto_generated_thumb_

Уговорени радови на реновирању сале Културног центра Мионица које изводи предузеће ''Градинг'' из Параћина улазе у завршну фазу. Према речима шефа градилишта Милорада Крсмановића, преостали су радови на изградњи нове бетонске подне плоче са завршним слојем од епоксида, завршном облагању зидова, монтирању осветљења и постављању нових столица.

_auto_generated_thumb_

Завршено је око 80 процената предвиђених радова, који су подразумевали обијање малтера и припрему зидова за ново малтерисање, презиђивање постојећих и постављање нових улазних врата, израду хидроизолације постојеће подне плоче и зидова до висине од пола метра, израду комплетне дрвене конструкције за ношење противпожарног плафона са постављањем топлотне изолације, изградњу новог система за вентилацију којим се по потреби може убацивати делимично загрејан ваздух. Сем тога, урађен је нови челични расветни мост у делу сале, извршено је малтерисање зидова са глетовањем и бојењем зидова бине, израда плафона од гипс-картон плоча ватросталности 60 минута са молерским радовима и уградња нове инсталације слабе и јаке струје халоген-фри кабловима са командама и контролне собе-каже шеф градилишта Милорад Крсмановића и додаје да ће радови бити завршени половином децембра.

_auto_generated_thumb_

Иначе, уговорена вредност радова на реновирању сале Културног центра Мионица који се финансирају из буџета мионичке локалне самоуправе износи 10,23 милиона динара без ПДВ-а.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту