fbpx

 

МИОНИЧКИ КАРАТИСТИ ОБЕЛЕЖИЛИ ЗАВРШЕТАК СЕЗОНЕ

Полагали за нова звања

Каратисти ''Мионице'' су полагањем за нова звања на традиционалан начин обележили завршетак успешне сезоне у којој је освојена 81 медаља, 27 златних, 22 сребрне и 32 бронзане. При томе посебно треба истаћи да су Мионичани на првенству Србије, најважнијем такмичењу у сезони, узели 4 медаље и учествовали у три финала.

Полагање је одржано у фискултурној сали ОШ ''Милан Ракић'', а пред комисијом су сва 33 кандидата успешно демонстрирала своја знања из карате техника и ката која су усвојили тренирајући под вођством тренера Драгана Туфегџића и његових помоћника Јелене Туфегџић, Мирослава Васиљевића и Марије Старчевић. За плави појас (2. КYU) полагале су и положиле Тијана Цмиљанић и Анђела Марковић, за плави појас (3. КYU) Младен Илић, Катарина Савић, Тања Станојевић, Нада Вучићевић и Сара Јевтовић, за зелени појас (4. КYU) Милош Симовић, Алекса Марковић и Александар Николић, за оранж појас (6. КYU) Лука Симовић, Никола Секулић, Тамара Драгићевић, Ива Латиновић, Јана Поповић, Милица Мијаиловић и Анђелија Јевтовић, за оранж појас (7. КYU, I ниво) Оливер Остојић, Андрија Николић, Марко Симовић, Страхиња Протић, Хелена Павловић и Ива Марковић, за жути појас (8. КYU) Јован Белошевић, Марко Васић, Чеда Ракић, Никола Николић и Вукашин Симовић и за жути појас (9. КYU, I ниво) Вукашин Прокић, Петар Ристић, Вељко Прокић, Нина Перић и Ђурђа Ракић.

Следеће окупљање каратиста ''Мионице'' је у августу, кад ће бити организовани тренинзи у циљу физичке припреме за наредну такмичарску сезону и поход ка новим одличјима.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту

  

Свиђа вам се оно што видите?

Пратите нас на друштвеним мрежама...