fbpx

 

КАРАТИСТИ ''МИОНИЦЕ'' ПОНОВО ДО ДВОЦИФРЕНОГ БРОЈА ОДЛИЧЈА

Након интернационалног турнира у Аранђеловцу где су освојили 12 одличја, каратисти  ''Мионице'' су блистали и протеклог викенда на међународном такмичењу Куп младости ''Зоран Петровић'' у Чачку где су поново стигли до двоцифреног броја одличја, што им је већ пети пут пошло за руком од шест такмичења у овој сезони у којој славе 30 година постојања. Предвођени тренером Драганом Туфегџићем, Јеленом Туфегџић, Мирославом Васиљевићем и Маријом Старчевић, Мионичани су освојили 18 медаља у катама (3 златне, 5 сребрних и 10 бронзаних), а до златних одличја у својим нивоима стигли су пионир Јован Белошевић и нада Тања Станојевић, као и ката тим женских нада ( Марковић, Вучићевић, Станојевић).

Сребром су се окитили у својим нивоима полетарац Марко Васић, пионирка Јана Поповић и нада Ива Латиновић, док је две сребрне медаље освојила Нада Вучићевић у апсолутном и у свом нивоу код нада. Две бронзане медаље у апсолутном и свом нивоу освојили су пионир Александар Николић и код нада Анђела Марковић, док су по једно бронзано одличје освојили пионир Оливер Остојић у апсолутном нивоу, пионирке Милица Мијаиловић у апсолутном нивоу и Нина Перић у свом нивоу, нада Тања Станојевић у апсолутном нивоу и ката тимови полетарки ( Павловић, Јевтовић, Поповић) и пионирки (Поповић, Јевтовић и Мијаиловић). Поред освајача медаља, на турниру су још учествовали Никола Секулић, Чеда и Ђурђа Ракић и Сара Јевтовић.

- Ову годину смо започели учешћем на три турнира и то у Ваљеву, Аранђеловцу и у Чачку. Лагано подижемо форму такмичара како би кулминација била достигнута у финишу сезоне. Поменути турнири су били нека врста припреме за најважније борбе које ћемо имати у овој сезони, а које нас очекују такмичењима која ускоро следе - истакао је Драган Туфегџић, председник и главни тренер Карате клуба „Мионица“.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту

  

Свиђа вам се оно што видите?

Пратите нас на друштвеним мрежама...