ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ О НАЧИНУ ОСТВАРЕЊА ПРАВА НА ОСНОВНЕ ПОДСТИЦАЈЕ У БИЉНОЈ ПРОИЗВОДЊИ И ОБРАСЦУ ЗАХТЕВА ЗА ОСТВАРЕЊЕ ТИХ ПОДСТИЦАЈА

podsticaj

Захтев садржи: податке о подносиоцу; податке о култури која је засејана, односно засађена (шифра, назив и површина) и збиру површина под културама наведеним у захтеву, а које су пријављене у Регистар пољопривредних газдинстава; место и датум подношења захтева, потпис подносиоца захтева и печат (ако је подносилац захтева предузетник или правно лице).

Културе су све културе наведене у Шифарнику биљне производње и других намена земљишних парцела који је саставни део Правилника о упису у Регистар пољопривредних газдинстава и обнови регистрације, као и о условима за пасивни статус пољопривредног газдинства, осим природних ливада и пашњака у оквиру групе култура крмно биље.

• Право на подстицаје остварује се подношењем захтева за остваривање права на подстицаје, Министарству финансија и привреде – Управи за трезор
• Захтев се подноси једанпут годишње, у два примерка од 1. марта до 30. априла текуће године, на Обрасцу – Захтев за остваривање права на основне подстицаје у биљној производњи у текућој години.

Помоћ при попуњавању захтева пољопривредници са територије општине Мионице могу добити у канцеларији Пољопривреде, у Одељењу за локални и економски развој Општинске управе Мионице.

 

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту