СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ 17.01.2023.

 

ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА” 

 

Служба водовода

У току је реконструкција линије у Ракарима, а водоснабдевање је прекинуто у Попадићу, Ракарима и Берковцу. Санира се квар у Робајама. Екипе су на терену. Очекује се да корисници добију воду у што краћем временском року. 

Комунална служба

Комунална служба ради на одржавању хигијене и пражњењу контејнера у Расаднику, Марића сокаку, Ковачевићима и Бањи Врујци.

ЕПС

Нема планских искључења за данас. Евентуалне промене доступне су на сајту ЕПС –а (https://www.epsdistribucija.rs/index.php/planirana-iskljucenja/kraljevo

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ 31.10.2022.

ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА”

Служба водовода

У току је санирање квара у Попадићу (Дикићи и Тришићи) и Кључу (Ђурђевићи и Бабићи). Екипе су на тереену. Очекује се да корисници добију воду у што краћем року.

Због недовољне количине воде на изворишту, на снази су рестрикције за водовод Крчмар – Рајковић. По плану, данас ће воду имати мештани Осеченице и Голупца.

Комунална служба

Комунална служба ради на одржавању хигијене и пражњењу контејнера у Улици Милана Станишића, Кевића насељу, кнеза Грбовића, Милоша Милићевића, 11. септембра и Бањи Врујци.

ЕПС

Нема планских искључења за данас. Евентуалне промене доступне су на сајту ЕПС –а (https://www.epsdistribucija.rs/index.php/planirana-iskljucenja/kraljevo

 

Data Deletion Request

Opština Mionica is a facebook share app and we do not save your personal data in our server. According to Facebook policy, we have to provide User Data Deletion Callback URL or Data Deletion Instructions URL.

If you want to delete your activities for th Cpost International Login App, you can remove your information by following these steps:

1. Go to your Facebook Account’s Setting & Privacy. Click “Settings”

2. Look for “Apps and Websites” and you will see all of the apps and websites you linked with your Facebook.

3. Search and Click “Opština Mionica” in the search bar.

4. Scroll and click “Remove”.

5. Congratulations, you have succesfully removed your app activities.

COVID-19

 

Делујмо прeвeнтивно и будимо одговорни према себи и другима!

Телефони надлежних служби за све информације

Специјалан број Министарства здравља
за питања у вези са коронавирусом: 

Инфо служба
Општине Мионица: