МИНИСТАР СТЕФАНОВИЋ У МИОНИЦИ

img 2589

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић је јуче у пратњи државног секретара МУП-а Биљане Поповић Ивковић и директора полиције Владимира Ребића посетио Мионицу. Стефановић је овом приликом у скупштинској сали зграде Општине разговарао са руководством локалне самоуправе, челницима овдашње полицијске станице и грађанима о стању безбедности и другим питањима од значаја за мионичку општину.

Важно ми је да са људима директно разговарам и да од грађана чујем шта су им приоритети и шта можемо да урадимо како би им помогли да квалитетније живе. Сарадња локалне самоуправе и Министарства унутрашњих послова на нивоу oпштине је веома добра и драго ми је да су посвећени заједничком раду на идентификовању свих изазова. У претходној години смо у општини Мионица постигли значајно смањење броја кривичних дела, што је допринело да се грађани осећају безбедније и да се укупна безбедносна ситуација у Колубарском округу побољша. Остало нам је још доста ствари да урадимо везано за набавку ватрогасних возила, даљу набавку униформи за људе из полиције, али хоћемо и да заједно са локалном самоуправом радимо на довођењу нових инвестиција, као и на пројектима постављања видео надзора, боље контроле школских дворишта и свега што може да буде битно за откривање извршилаца кривичних дела и побољшање безбедности свих грађана-рекао је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Први човек мионичке општине Бобан Јанковић је похвалио рад Министарства унутрашњих послова и нагласио:

Имамо квалитетну статистику која показује да је из године у годину све мањи број кривичних дела, а и стање безбедности саобраћаја је све боље-рекао је Јанковић, захваливши се Сектору за ванредне ситуације и хеликоптерској јединици на ефикасном гашењу великог шумског пожара који је августа прошле године захватио падине Маљена и Сувобора.

 

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту