СРПСКИ ПРОИЗВОД НАЈТРАЖЕНИЈИ У ЗЕМЉАМА ЗАЛИВА

ВОДАВОДА ПОТПИСАЛА СПОРАЗУМ О ИЗВОЗУ И ДИСТРИБУЦИЈИ ВОДЕ У КАТАР, БАХРЕИН И САУДИЈСКУ АРАБИЈУ

voda sto

Током тродневне посете Србији, компанија "Caro General Trading" из Кувајта и њихови партнери из Катара, Бахреина и Саудијске Арабије, поред посете Дому ВОДАВОДЕ у Бањи Врујци, данас су у просторијама хотела Хилтон, потписали споразум о извозу воде у земље Залива са креатором бренда ВОДАВОДА, Војином Ђорђевићем.

 


Градски менаџер Града Београда Горан Весић потврдио је важност потписаног споразума.

 

Србија и Београд богати су водом и ми итекако имамо шта да понудимо свету. Изузетно је важно за Србију и град Београд да имамо сарадњу са земљама Залива, и што српски производи због свог квалитета проналазе пут до овако удаљених земаља. Хвала компанији ВОДАВОДА на склапању споразума о дистрибуцији и извозу ВОДАВОДЕ за Катар, Кувајт, Бахреин и Саудијску Арабију за који сам сигуран да ће донети доста доброг Општини Мионица, српској престоници и нашој земљи.

Председник општине Мионица Бобан Јанковић, изразио је задовољство што један производ из Бање Врујци парира светским брендовима.

Изузетна ми је част и задовољство што данас присуствујем потписивању уговора који је важан не само за уговараче, већ и за мала места као што је Мионица, као што је Бања Врујци. Овај уговор је важан за Србију и за српску привреду. Потписивање споразума и додели сертификата за извоз и дистрибуцију ВОДАВОДЕ на тржишта Катара, Бахреина и Саудијске Арабије је потврда да један српски производ може да задовољи захтеве светског тржишта и да конкурише најбољим светским брендовима.

Након што смо наишли на феноменалне реакције страновника Кувајта, срећан сам што сада сарадњу проширујемо и на остале земље Залива. ВОДАВОДА је артешка вода изузетног квалитета, што је у свету веома битан фактор, и то је главни разлог што смо успели у Кувајту, Сингапуру и Кореји, а сада са сигурношћу могу да кажем да то очекујем и за Катар, Бахреин и Саудијску Арабију. Радује ме што смо угостили Абдулазиса Абдина, генералног менаџера компаније Царо Генерал Традинг, и његове партнере који су и више него одушевљени Србијом и нашом водом, и бескрајно хвала градском менаџеру, Горану Весићу, Председнику Општине Мионица и Кувајтском и Катарском амбасадору у Србији на подршци на овом за нас изузетно важном догађају, јер верујем да је ово значајн догађај за повезивање Србије са земљама Залива – истиче Војин Ђорђевић, креатор бренда ВОДАВОДА.

Генерални менаџер компаније "Caro General Trading" из Кувајта, Абдулазис Абдин у име својих партнера из Катара, Саудијске Арабије и Бахреина, истакао је одушевљење Србијом и њеним гостопримством.

  • Веома смо срећни што је ВОДАВОДА већ на тржишту Кувајта, а као регионални дистрибутер очекујемо да ће имати и великог успеха и у Катару, Саудијској Арабији и Бахреину.
  • Церемонији потписивања споразума присуствовао је градски менаџер града Београда Горан Весић, председник општине Мионица, Бобан Јанковић, амбасадор Кувајта у Београду, Његова екселенција Јусет Ахмад Адбулсамад, као и бројни препадници медијских кућа.

    О компанији:
    ВОДАВОДА потиче из Бање Врујци, са дубине од 605 метара. Флашира се на извору, без икакве обраде, у Новом дому ВОДАВОДЕ. Носилац је сертификата НСФ, као прва минерална вода из Србије, чиме је сврстана у ред најпрестижнијих вода на свету, као што су Евиан, Еден, Фији.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту